Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakrecona Ania

Co zmienia się w związku po seksie?

Polecane posty

Gość Zakrecona Ania

Jestem z chłpoakiem rok. Między nami docodziło już do bardzo śmiałych pieszczot i seksu oralnego, więc nie jestem juz chyma mętalną dziewicą:) , ale jetem nia w senisie fizycznym. Zaczelam brac tabletki, zdecydoalismy, ze nasz pierwszy raz będzie gdy jego rodzice wyjadą na ferie. Tylko im bliżej do tego, tym mam więcej wątpliwości, niby chce tego i wogóle, ale jakoś tak podświadomie myślę, że wtedy oddam mu się już cała i może on już nie będzie miał się po co starać? Ehh, mam 20 lat a myślę jak dziecko:( może jeszcze nie dorosłam do seksu?

Gość Dzika Mamba
stąd te wątpliwości, że zaplanowaliście to za bardzo. W związku, w seksie, nie ma nic lepszego niż spontan, wynikający z pragnienia dwojga ludzi. Nie sądzę, by facet tracil rok czasu, tylko po to by się z Tobą przespać i Cię rzucić. Zmień nastawienie, bo z tego powodu masz te opory...... jeśli go pragniesz, kochasz, zrób to.... bo strzeli Wam kolejny rok razem i już nigdy tego nie zrobicie....wtedy owszem, chłopak może się zmyć, bo to świadczy że coś nie gra...bo w przypadku dwójki dorosłych i dojrzałych ludzi, seks jest naturalnym dodatkowym łącznikiem skoro takie wątpliwści,to może nie zależy Ci na tym facecie?

Gość Zakrecona Ania
Właśnie zależy mi na nim jak na nikim wcześniej i dlatego boje się go stracić. Ale z tym strachem, zaufaniem komuś tak do końca to masz rację, boję się że mnie skrzywdzi, chyba za dużo topików o zdradzie przeczytałam na cafe. Ale z drugiej strony wiem, że nie da się żyć zachowawczo, bo kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, tylko w związku, jakoś tej zasady nie umiem zastosować.

Gość Zakrecona Ania
cholerka,kocham go ale boje sie tez ciazy:( mysle o seksie analnym-tak na poczatek.myslicie ze branie z tylka do ust jest higieniczne??

Gość Dzika Mamba
Aniu, musisz nabrać dystansu do swych obaw....do przyszłości i ewentulnych przykrych zdarzeń. Każdy związek może się skończyć, tak jak wiele może przetrwać pomimo wielkich klopotów między partnerami - tego nie przewidzisz, tego nie zaplanujesz i nie zrobisz nic, by być pewnym do końca drugiego człowieka. Jeśli się kochacie to seks w Waszym wieku jest rzeczą naturalną i zobaczysz, bardzo przyjemną w umacnianiu tej miłości :) Dlaczego chłopak z tego powodu miałby Cię rzucać, skoro dopiero teraz zaczyna się najprzyjemiejsza rzecz pomiędzy ludźmi? :)