Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girlicious

Zaczynam diete male posiłki,zero chipsów,zero słodyczy itd

Polecane posty

Nie mam silnej woli na diety w stylu kapuściana czy Cambrige wiec postanowiłam ze po prostu zaczne jeść mnie,nie będę pic coli i jesć chipsó,postaram się nie jesc słodkiego...Gdy zgłodnieje jakies jabłko czy cos zdrowego.mam zamiar tez kupić jakis suplement diety przyspieszający spalanie tłuszczyku hehe. myślicie ze uda mi sie tak schudnąc? Waze ok 62 kg i mam 170 a do czerwca chcialabym być bardzo szczupła...10 kg mniej

\"168cm / Sylwetka szczupła/smukła\" ... to jesteś szczupła czy chcesz być? :O

No jestem szczupła jak widać zresztą na zdjęciach ale chcialabym byc bradzo szczupła...Bardzo podobają mi się zarysy kości na ramionach itd...

Gość ktostammaly
uda ci sie jak będziesz chciała ,ale i tak jest okey

Gość moniczkamoniczka
Hej. Ja mam 165 cm i chciałabym ważyc 50 kg, jak dawniej:) czyli zrzucić około 7 kg:( Od jakiegos miesiąca (święta przeszkodziły:/) stram się schudnąć, ale stosujac raczej drakońską dietę, która daleko mnie nie zaprowadzi, już nieraz tyłam i chudłam, więc wiem z doświadczenia:( Od dzis obiecuję ćwiczyc codziennie brzuszki i talię (mam tzw. "oponkę", to mój problem, bo pośladki, nogi i ręce mam bardzo szczupłe), a także zdrowo się odżywiać, bez głodówek:) Mam nadzieję, że mi się uda:)

Gość Anusia1996
Siemka wszystkim! Stosowałam dietę nie jadłam chipsów, słodyczy i zmniejszyłam ilość posiłków i kalorie ale przez tydzień schudłam tylko 1 kg. W sobotę mam dyskę i chciałabym schudnąć jeszcze 2 kg, bo moim zdaniem jestem gruba, mam wzrost 154 i ważę 46,5 / 47 kg pomóżcie z jakąś dietą czy coś...< załamana>

Gość moniczkamoniczka
Anusia1996 Nie polecam szybkieg chudnięcia (np. 2 kg do soboty)-wszystko musi byc rozłożone w czasie. ja przez takie nagłe spadki i skoki wagi mam zniszczone ciało, celullit...Skóra nie nadąża za szybkim spadkiem wagi, traci jędrność i wyglada nieładnie. Ja teraz walczę z tym balsamami ujędrniającymi, kremami, oliwkami, ale niewiele pomaga, dlatego musze zacząć znów ćwiczyć:) Wcześniej przez 3 lata regularnie chodziłam na aerobic, to był najlepszy sposób-byłam szczupła, miałam ładne, jędrne ciało, kondycję:D Nawet jak po 3 miesięcznej przerwie wakacyjnej przytyłam dobrych parę kilo, to dzięki babce od aerobicu szybko się tego pozbyłam...

ja chcialabym przez 4 miesiące zrzucic 10 kg...nie umialabym szybciej bo jestem za słaba w te klocki:) uwielbiam jeść i codziennie praktycznie moj obiad to frytki i gyros czy cos w tym stylu. Wole też wolniej ze względu na skóre..musi sie jakos skurczyc bo zwisów nie chce

Gość moniczkamoniczka
Girlicious trzymaj się postanowienia, że chudniesz powoli, jak już pisałam, ja mam przez szybkie chudnięcia, nie za ładne ciało, nie mam zwisów, ale cellulit, miękki brzuszek, taka galareta...:( a mam dopiero 24 lata:( Też mam nadzieję zgubić swoje kilogramy dzięki zdrowej diecie, w ogóle myślę o kapuścianej, bo mam bardzo silna wolę co do chudnięcia...:) Moje słabostki to kebab i domowa kuchnia (pierogi, schabowe, mielone, krokiety, zupy, placki ziemniaczane, etc.), boję się, że to mnie złamie:( Za to nie lubię (od zawsze!) słodyczy:)

Od 18 nic nie jem i ssie mnie hehe ale wypilam herbate bez cukru to moze jakos oszukam brzuszek...

Dlatego chce powoli a skutecznie...:) Najwazniejsze zeby sie udało...mysle ze powolne zmienianie nawyków żywieniowych jest lepsze...bo po 4 miesiacach raczej jojo do mnie nie przyjdzie...Oby

Gość Anusia1996
Do moniczkamoniczka Wiem, że tak może być zdaję sobie z tego sprawę ale nie z moim ciałem kiedyś w tydzień schudłam prawie 3 kg (bo miałam przez niecałe 6 dni biegunkę i nie miałam ochoty na jedzenie) i z celulitem nie miałam do czynienia więc on mi nie grozi. No dobra no to jeżeli nie w tydzień to w dwa tygodnie chciałabym zrzucić jakieś 2/3 kg więc może zna ktoś dietę bez wyrzeczeń (oczywiście słodyczy jeść nie muszę i nie chcę) proszę o sprawdzone metody

Gość moniczkamoniczka
Oj, ja też tak kiedyś chudłam jak Anusia1996 i myślałam, że jestem ostatnią osobą, której grozi cellulit, rozstępy, bo zawsze byłam bardzo szczupła (do 21 roku życia moja normalna waga przy 165 cm wahała się między 46-48 kg), tylko z czasem pojawiła się ta przeklęta "oponka":( i dopiero na studiach ciało dało znać, że coś jednak robiłam nie tak...:(

Dla mnie diety są bez sensu...trzeba pilnowac się co jest,przygotowywac odrębne posiłki niż wszyscy domownicy...po miesiącu znowu jeszcz to samo i dupa....jojo :)

Gość moniczkamoniczka
Girlicious, masz rację, co do diet:) Dla mnie jedyna mozliwa to kapusciana własnie, bo trwa tylko tydzień i w sumie tylko te zupę się je:) plus oczywiscie co dzień, co innego się dodaje:) Chciałabym na niej schudnąć, a potem trzymać wagę zdrowym trybem życia, moze by się udało;)

Obiadek o 16 i potem nic...jakas kawka czy herbatka ale z kolacji zrezygnowałam... Ciężko jest bo ciągle myśle o jedzeniu ale myśle że do przodu:)) Oby tak dalej