Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola a

EVRA po jakim czasie dziala

Polecane posty

Gość wiola a

hej wiem ze jest tutaj duzo postow odnosnie plastrow evra, ale na zadnym nie znalazm odpowiezi na nurtujace mnie pytanie. A mianowiecie po jakim czasie stosowania plastrow Evra one dzilaja, ze ie potrzbna jest zadna inna metoda antykonecpcyjna. Bede wdzieczna za odpowiedz gdyz na ulotkach prpartu tez tego nie ma napisanego, a pewnie orienitujecie sie w tym, wiec licze na opdoiwedz...Mi sie wydje ze po calym cyklu czyli 4 tyg dzialaja juz w 100procentach, czyz tak?

Gość wiola a
????no prosze o odpowiedz wczesniej stosowalam je przez 1.5 roku ostatnio mialam drobna przerwe i teraz zaczelam jes stosowac, po prostu nie pamietam od kiedy one dzialaja, a jakis niespodzianek nie przewiduje, tak wiec prosze o odpowiedz po jakim czasie naklejania preparatu evra on zaczyna dzilac ze nie potrzbne jest inne zabezpieczenie???

Gość wiola a
no wlasnie nie wiem czy takie oczywiste..bo pigulki od razu nie dzialaja...wiec myslalam ze plastry tez po jakims czasie dopiero zaczynja dzialac...???

Gość wiola a
sluchaj tak mi sie wydawala ze np yasminelle nie dzila po pierwszej pigulce tylko po kilku czy sie myle?

Gość wiola a
no ale jesli evra dziala od razu to super...;)po prostu chialam sie upewnic i tyle..czy na pewno dzila od razu???stosuje je juz 5 tydzine, tzn 2 cykl i dzila na pewno???

Gość wiola a
omg...ale po co te zlosilwosci?!?! ja sie ptam bo nie wiem...tylko tyle...a wole sie zaptac i uzykac zetelnej odpowiedzi niz poem sie maftwic o dziecko czyli dzialaja od razu?a skad to wiesZ?bo na ulotce tego nie widzialam??!?!?

Gość upoverdown
działaja od razu, tak mi lekarz mówił. ale dla pewności poczekałam z facetem 2 dni i wszystko było ok

Gość megfeg_wawa
oczywiście że działąją od pierwszego dnia...tak samo pigułki...

Gość wiola a
dzikeuje ;)za odpowiedz , po porstu nie bylam pewna, ale juz teraz w trakcie 2 miesiaca brania plastrow powinnam byc spokojna...dzieki dziewczyny;)

Gość wiola a
omg, ale ty jestes zlosilwa, skoro o sa bledy klawiaturowe. rowniez dodam ze na osobe ktora nie mieszka w POlsce to i tak dobrze mowie po Polsku. a koro takie bledy cie martwia..to az zal dupe sciska., Ja tylko chcilam porady czy to az tak zle?!?czy to jest zle? Wydaje mi sie ze nie...wiec po co te zlosliwosci czy to zle ze chce byc dobrze zabezpieczona, wydaje mi sie ze nie!!!

Gość gość
Mam pytanie jak wezme plaster dzien przed stosunkiem chroni mnie przed ciaza?

Gość gość
Jak zaklejisz ci/pę to pewnie tak