Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego swiata

Czy tylko moje zycie jest takie do d**y?

Polecane posty

Mam 21 lat i nie pamietam zebym kiedykolwiek byla szczesliwa. Wszyscy mnie olewaja, przypominaja sobie dopiero wtedy gdy czegos ode mnie potrzebuja. Nie mam przyjaciol, nie mam chlopaka, nigdy nie mialam, jestem nie zbyt ladna i moge dalej wymieniac ale pewnie nikomu i tak nie zechce sie czytac... czemu jest tak ze inni maja wszystko a inni nic?

Gość BO to takjuż jest
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie i lepiej się już z tym pogódź.

Gość a wychodzisz komus
na przeciw? Lubisz ludzi( za nic), usmiechasz sie, ot tak? Moze w tym problem.

Gość smutno mi o cholera
czuję się podobnie, z każdym dniem gorzej. Wpadam z jednego doła w drugi

to nie jest tak ze ja sie zamykam na ludzi, wrecz przeciwnie szukam z nimi kontaktu, tylko ze jak do tej pory to spotykaja mnie same rozczarowania. poznalam nawet fajnego chlopaka ostatnio, szkoda tylko ze tak szybko zakonczyl znajomosc ze mna

Gość smutno mi o cholera
ciężko jest znaleźć ot tak prawdziwych i wartościowych przyjacół, a jeżeli ktoś już kilka razy sie rozczarował to tym bardziej jest cieżko

Gość masz dopiero 21 lat
to jeszce spotkasz fajnych ludzi, bo są na swiecie.

Gość KASANDRA30
dokładnie masz dopiero 21 lat jeszcze dłuuuga droga przed Tobą. każdy w swoim życiu ma takie momenty, wszystko wydaje się beznadziejne,wmawianie sobie że inni mają lepiej nie pomoże. Ustosunkuj się do życia pozytywnie i DO PRZODU :d

Gość jovlkq
niektorych ludzi pociesza niedola innych, dlatego napisze Ci coś. Ja mam 26 lat kilku znajomych 2 przyjaciółki, chłopaka nigdy nie miałam, w przeciągu roku spalił się mi dom, a w najbliższej rodzine okazało się że jeden z jej członków ma nowotwór. Wiesz, nie ma sensu zamartwiać się - w życiu trzeba walczyć o wszystko. Podnosić się z gruzów. Dla mnie kiedyś to co Ty piszesz było jakimś rodzajem dramatu, ale teraz wiem, ze oddałam wszystko za zdrowie :)

Gość jovlkq
dlatego wiedz nie tylko Twoje życie jest nie takie jakie byś chciała. Moje jest jak Ci opisałam, ale nigdy bym nie napisała że jest do dupy.

Gość jovlkq
oddałabym**