Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe9999

PODKŁAD HELP !!!!!!

Polecane posty

Gość kafe9999

Czy znacie podklad ktory : - ma w swojej gamie BARDZO jasny odcien nie wpadajacy w roz, a w zolty ew. beż - plynny, pokrywający niedoskonałości, ale nie robiacy tapety, najlepiej niewidczony - nadaje się do cery mieszanej, daje matowy efekt Czy taki podklad w ogole istnieje ? Szukam od lat idealu i nie moge znalezc... HELP

Gość lfkifsdkcbnsjkz
podkład vichy normatent polecam albo la roche posay ..są drogie, ale najlepsze..albo mineralny loreal...polecam

Gość kafe9999
Normatent uzywalam, mineralny L'oreal tez i lipa, nie pasuje mi zupelnie. Mineralny wszystki odcienie sa za ciemne, za pomaranczowe mimo iz sciagnelam sobie najjasniejszy nawet niedostepny w Polsce. Vichy mnie wysusza, smierdzi i tez jest za ciemny :( .

Gość _______odświeżacz______
kup sobie revlon custom creation jest rewelacja i jest tam opcja "light" i masz 5 odceini do wyboru....ja nie zmienie go chyba nigdy

artdeco camouflage cream, co prwda nie plynny, ale rozprowadza sie do w rączkach ocieplajac i jest baardzo wydajny :P Super kryje i w ogole jest naj.. sama go uzywam - #1

aha i dobra rada nie kupuj przez interenet bo niestety czesto sa to podroby albo przeterminowane kosmetyki

Gość kafe9999
Odswiezacz a masz porownanie z innymi revlonami ?

kafe to jest pierwszy podklad rewlona ktory nie jest mega kryjący wiec nie ma sie uczucia maski takze wczesniejsze podklady tej firmy mnie nie interesowaly bo ja nienawidze miec maski na twarzy

Gość kafe9999
Sunshinex ale Ty chyba mowisz o korektorach, a nie o podkladach ? Ja uzywalam go tylko punktowo gdy np. cos mi wyskoczylo, nie wyobrazam sobie go nakladac na cala twarz...

poza tym dobry jest tez colour adapt max factor....ale nei weim jak u nich jest z odcieniami

Jak sie go dobrze rozporowadzi to mozna na cala twarz, tylko trzeba wejsc w wprawe :P czemu nie wyobrazasz sobie tego?

Gość kafe9999
Odswiezacz , wlasnie bo ja mialam kiedys okazje wyprobowac Revlon Colorstay i strasznie je czulam na twarzy i takie maskowate sie robily mimo malej ilosci...dlatego zapytalam :) A kryje on troche chociaz ? Wyrownuje koloryt, maskuje jakies zaczerwienienia ?

kafe oczywiscie ze kryje ale nie jak colorstay...naturalne wykonczenie ale oczywiscie jestes wymalowana...idealnie!!!podobny efekt daje max factor....mialas???

Gość kafe9999
Sunshinex ten produkt jest swietny jako korektor, mam go i uwielbiam naprawde, tylko dla mnie on jest za tresciwy, ciezki na cala twarz, a tak to nakladam go sobie tylko punktowo pedzelkiem i jest fajnie :) . Potrzebuje jednak podkladu ktory mocno kryl nie bedzie, a wyrowna koloryt, zamaskuje lekkie zaczerwienienia ...

do tego bardzo dlugo utrzymuje sie na twarzy....i nie jest chamsko matowy a daje sliczne promienne wykonczenie!!ideal jak dla mnie

Oki rozumiem :) moja kuzynka uzywa Loreal True Match, kiedys mialam okazje wypróbowac i fajnie krył, tylko kolor mi nie odpowiadal, ale to przeciez kwestia dobrania do cery :)

Gość kafe9999
Kusisz mnie tym Revlonem, wlasnie widze ze maja bardzo jasne odcienie ! Max Factora nie mialam... Naprawde testowalam juz maseee podkladow, ale nie umiem dobrac odpowiedniego, szczegolnie mam problem z odcieniami bo jak zrobia jasny to wpada w roz, a ja mam cere ciepla tylko bardzo jasna, a nie rozowa ;) . Napisz jeszcze prosze jaka on ma konsystencje i zapach ;) ?

loreal true match jest gorszy od max factora i revlona

Gość Vichy Normateint
Potwierdzam. To swietny produkt. Nie nalezy do tanich ale warto. skora jest matowa, podklad pokrywa niedoskonalosci ale jednoczesnie jest praktycznie niewidoczny i bardzo lekki. Jego podstawowe dzialanie to powsrzymanie wydzielania sebum, dzieki czemu twarz nie "swieci sie". Bardzo wydajny. Polecam.

kafe to polecam ci tez max factora naprade warto....dostosowuje sie do koloru skory ... konsystencja revlonu pol plynna bezzapachu...niestety tu duzym minusem ejst cena, max factor jest tanszy

Gość kafe9999
Juz nawet nie chodzi o koszta, bo to kosmetyk ktory uzywa sie kilka miesiecy, wiec przeboleje, tylko chce wreszcie znalezc cos odpowiedniego dla siebie. W necie je widze po ok.45 zl, ile kosztuje Revlon w sklepie ? Pamietasz moze ?

ja placilam ok 60 zl ale tak jak mowie lepiej zaplacic wiecej niz trafic na jakas podrobe

Gość kafe9999
Jesli mozesz to napisz jeszcze ktorego odcienia uzywasz ? Tez masz jasna cere?

ja uzywam "light" a w tym masz 5 odcieni do wyboru i z tego co pamietam jest tez "fairy light" czyli jeszcze jasniejszy puder

Gość kafe9999
Ok, wielkie dzieki za pomoc !!

Gość ale vichy........
tylko, że vichy może uczulać, czego dowiedziałam się od pani w aptece i j akurat mam na niego uczelenie. wysuszył mi twarz, wyskoczyły mi pryszczyki i swedziały [typowa rekacja alergiczna]. a co najlepsze miałam najpierw próbkę i wszystko było ok, kolor i konsystencja mi odpowiadały. niestety, po zakupie kosmetyku kolor okazał sie rożoway i wystapiły w/w reakcje. dal mnie vihy odpada. ostatnio używa anti stress z max factor i jest rewelacyjny. poleciła mi koleżanka, która jest kosemtyczką i sama go używa.