Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

kiedy idziecie do kogoś na wesele to jaką sobie robicie fryzurę ?

Polecane posty

Gość mam dylemat

Pytanie do dziewczyn które mają włosy długie lub do ramion. Powiedzcie mi jak wy to robicie. Przykładowo jesteście zaproszone na wesele lub macie być świadkiem na weselu i oczywiście chcecie ładnie wyglądać, mieć wyjątkową na te okazje fryzurę ale jednoczesnie nie taką w której wyglądałybyście komicznie. Macie stałą fryzurę, którą zawsze wam robi wasza sprawdzona fryzjerka czy próbujecie za kazdym razem mieć inną fryzurę ? Skąd wiecie jak ta fryzura dokładnie ma wyglądać ? Wypatrujecie w jakimś piśmie fryzjerskim ? A może fryzjerka sama coś proponuje ? Czy zapisujecie się na fryzurę próbną z obawy żeby nie wyszedł jakiś niewypał ? Ja mam włody do ramion i troche krzywy nos z profilu dlatego wiem że nie mogę sobie pozwolić na każdą fryzurę ani jakieś gigantyczne koki bo wyglądałabym śmiesznie i co tu dużo mówić po prostu brzydko. Chciałabym mieć fajne upięcie najlepiej z kwiatem w koku i odsłonięte uszy tak aby kolczyki które zamierzam włożyć były ładnie wyeksponowane. Mam znajome które na kazdym weselu mają inną fryzurę gdzie każde pasmo jest misternie ułożone i wyglądają ładnie, bardzo elegancko ale wstydze się ich zapytać skąd mają na to pomysły i gdzie robią bo dziewczyny różnie takie pytania odpierają i nie zawsze mają ochote się dzielić z innymi takimi szczegółami. Tylko najblize przyjaciółki bym się nie wstydziłą zapytac ale jakieś dalsze znajome to głupio by mi było. Podzielcie się skąd czerpiecie pomysły na fryzury ślubne i jak je realizujecie.