Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfds

dziewczyny, czy nie macie szacunku do siebie????

Polecane posty

Gość fdsfds

Byłam wczoraj w klubie, na srodku parkietu taki widok: ładna dziewczyna, na oko 18-19 lat, baaaaardzo mocny makijaz, oczywiscie wielgachne szpile, króciutka spódnica i dekold dla odmiany długi. Kreci dupa, tańczy w obrzydliwo-erotyczny sposób przed oblesnym ok 50 letnim facetem, grubym, łysym, który az dosłownie ślinił sie na ta dziewcyzne. Jego podniecony obrzydliwy wyraz mordy chyba bedzie mnie naprawde długo przesladowac:O Potem stoje w kolejce do ubikacji, gdy wychodzi z niej ta parka - on potargany, z usmieszkiem, ona bluzka na druga strone, stringi w dłoni...:O kurde, ludzie wstydu i szacunku do własnego ciała nie macie?:O az zal takiej dziewczyny dla takiego faceta...ale skoro głupia:O

Gość ona21111
Pewnie jej za numerek zapłacił i dlatego dała:P

Gość fdsfds
tak, raczej miłosci pomiedzy nimi nie zauwazyłam:D ale predzej bym sie zrzygała niz mogła z takim pieprzyc...a fuuu!:O

dorabia dziewczyna ....potem jej nastepny facet bedzie pytał na takim forum to czy 50 fcetów przed nim to dobrze czy źle... no coż wg niektrych dziewczyna chce sie wyszumieć....ha ha ha ha ha ha ha pozdrawiam szumiących ;-)

Gość ona21111
Każdy jest inny Ty byś nie mogła, ona mogła. W sumie też takiego zachowania w miejscu publicznym nie aprobuje, ale staram sie na to nie zwracac uwagi

Gość fdsfds
sama nie jestem zbyt 'grzeczna'; gdyby moi rodzice dowiedzieli sie co robiłam z moim chłopakiem:D...ale mimo to takie zachowanie mnie obrzydza