Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta...

czy puszysta osoba ma szanse na poznanie kogoś na portalu randkowym..

Polecane posty

dziewczyny, ktore schudly:) a moze udzielicie paru rad puszystej co?:) mysle, ze napewno jej sie przydaja, i napewno jej pewnosc siebie juz troszke wzrosnie:)

Gość osoba_trzecia
Jak widzisz twój mgr to nie tylko za mało - to po prostu mniej niż zero - zal.pl

Gość osoba_trzecia
To o mgr to do tego żałosnego hszonszcza :P

Gość jaaaaaaaaapa
No u mnie to było tak, że po prostu jednego dnia powiedziałam sobie, że to koniec obżarstwa. Od tej chwili, nie od jutra. Odstawiłam słodycze, białe pieczywo, wszelakie kotlety, fast foody. Dużo wody mineralnej, warzywek, owoców, pieczywa chrupkiego. 5 posiłków: 1.Duże śniadanie: Płatki fitness z mlekiem. 2. Owoc. 3. Warzywa z piersią kurczaka na różne sposoby. 4. Jogurt albo jakaś sałatka z warzyw lub owoców. 5. Suchary z wędliną z piersi. I tak przez rok. + ćwiczenia. aerobic + 30 km na rowerku stacjonarnym. + a6w Efekty były oszałamiające:P

Gość mysle
a nie, magister wystarczy. idź sobie zrób zdjęcie.

pewnie, ze masz szanse ;) rozne są gusta :) moze poszukiwania zajma Ci troche czasu, ale na pewno w koncu kogos znajdziesz :) nikt nie powiedzial, ze osoby puszyste nie maja prawa do milosci. zycze powodzenia :)!

Gość była puszysta
ja jechałam na tysiaku przez dość długi okres czasu

Gość osoba_trzecia
Racja z tym, że nie od jutra, od kolejnego miesiąca, ... - od teraz!!! Droga puszysta - wstań od komputera, włącz muzykę i pól godziny gimnastyki na dobry początek. A my tu będziemy trzymac kciuki :)

ja z kolei atakowalam sadło cyklicznie, zeby przemiana materii mi nie zwolnila za bardzo. Robilam ok. 1,5 miesiaca diety niskoweglowodanowej, potem 2 miesiace stabilizacji i znowu jazda. :)

Gość puszysta...
macie rację zabiorę się za siebie... ale myślicie że do czasu aż schudnę mam sobie darować zakładanie profilu?

Gość ziimmma
nie, chcesz zawiesić życie na czas odchudzania? tchóżowskie rozwiązanie.. powodzenia 🖐️

Gość puszysta...
nie no nie chciałabym... ale po niektórych komentarzach się boję...

Gość wredniak_bis
obleśnym pasztetom mówimy "nie" :o

Gość tusza nie zawsze przesądza
puszysta, ja wazę 115 kg i faceci w pracy biegają za mną...wiem, wiem, nieprawdopodobne, a jednak:)

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dobrze rady radami ale to tez zależy ile chce się zrzucić więc czasem odrzucenia chleba to nie rozwiązanie!!! najlepiej jeśli naprawdę chcesz się odchudzić wybrać się do specjalisty tj. dietetyka oczywiście wiąże się to z kosztami ale sądzę że nie wpadniesz w jakieś cud dietki wtedy co to odwadniają lub powodują choroby. Warto też znaleźć osobę która będzie Cię wspierać. Ja sam teraz próbuje swoich sił więc wiem jak bywa ciężko. Co do portalu sądzę że możesz się zarejestrować już teraz. Zobacz jakie są pytania usiądź spokojnie i odpowiedz na nie jak najdokładniej. Sama przeglądam portale randkowe i bardzo denerwują opisy w stylu "Napisz a dowiesz się jaki/jaka jestem" zastanów się co lubisz robić czy masz jakieś pasje o czym lubisz rozmawiać. Możesz tez określić cechy jakie twój rozmówca powinien mieć a czego byś nie mogła tolerować. I po ostatnie uwierz w siebie, zadbaj o swoje ciało pamiętaj że wiele z naszego wyglądu zależy od naszego myślenia. Ci co nie tolerują innych przez wygląd to idioci. Na pocieszenie mogę ci powiedzieć że mój kolega kiedyś mi się zwierzył, że na początku szukał tylko dziewczyn chudych kiedy jednak raz zakochał się w puszystej powiedział, że szkielety są do niczego i nie ma jak mieć do czego się przytulić :) Na pewno znajdzie się chłopak który doceni twoje wnętrze jak i piękno zewnętrzne, bo kazda kobieta jest piękna :)

Gość puszysta......
założyłam.... wrzuciłam kilka prawdziwych fotek napisałam trochę o sobie zobaczymy co będzie...

Gość była puszysta
jakoś nie chce mi sie wierzyć że ważysz 115 kg i faceci za Tobą biegają... ja zaczęłam wzbudzać zainteresowanie mężczyzn dopiero jak schudłam...

Gość Tina1234
Osoby puszyste na pewno mają dużo trudniej na poznanie kogoś i to zarówno na portalu jak i w życiu realnym. Szczególnie jeśli chodzi o poznanie faceta. Niestety oni skupiają się tylko na wyglądzie. Ale jest druga strona medalu, drodzy panowie spójrzcie w lustrze troszkę krytycznym okiem na siebie. Bardzo często uważacie się za przystojniaków, ale bardzo wam daleko do takiego ideału... Też sa pomiedzy wami i puszyści faceci, albo niscy, lub tez za bardzo chudzi czy wyłysiali juz za młodu i czesto wyglądacie nie atrakcyjnie, ale oczywiscie wy uważacie ze jesteście super i ze kazda dziewczyna powinna chcieć z wami być. Nie tedy droga... A co do puszystosci, to w dzisiejszych czasach trzeba chyba ważyc od 20 do 40 kg, aby być atrakcyjną dla przecietnego faceta, skoro 50-60 kg uważa się za nadwagę. Wiec drodzy panowie moze wy szukacie chudego dziecka, a nie atrakcyjnej i kształtnej kobiety. Zastanówcie się...