Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczuś

facet byk

Polecane posty

Gość byczuś

jaki jest?

Gość KASNDRA
imprezowicz, luzak, towarzyski, pomocny, w pracy leń, obibok, co by tu zrobić żeby nic nie zrobić i zarobić to jego dewiza, skłonności do kłamstwa, liczne przekręty, jako kumpel tak na stałe nie polecam taki jest znajomy byk a tak w ogóle to różnie bywa

Gość jakusza
jeden wielki przekret.materialista!

Gość byłam żoną byłam kochanką
oj potwierdzam ja bym jeszcze dodała, ze ma duży urok osobisty, robi dobre wrazenie i to wykorzystuje, kłamczuch, kobieciarz, lubi dobrze zjesc i wypic, na pewno nie domator, lubi byc w towrzystwie, zabawa, łatwa kasa, ma czesto farta w zyciu, ktos o kim mówi się: "mało zarabia a żyje jak hrabia"

Uparty, zarozumiały, często egoistyczny. Wszystko wie lepiej. Do tego potrzebuje, by ktoś ciągle go dowartościowywał. Jeśli trafi na kobietę, która pokocha, wierny, zazdrony i wymagający. Jako chłopak - tragedia, jako przyjaciel - wspaniały. Definicja na podstawie obserwacji 6 osób przez 4 lata. Para byka, z bykiem? Namietność połączona z codziennym mordobiciem.

Gość pan byk
tak jak wyzej w postach i jeszcze: łatwo wpada w nałogi, agresywny, zaborczy, zazdrosny

Gość świetny w łóżku
:)

Gość konwalia25
A jaki jest facet spod Ryb?

Gość he he ..
no kurde jak bym czytał o sobie szczegolnie kłamstewka są łatwe ale nie wobec przyjaciol :D

Gość bua ha ha
Co za różnica spod jakiego znaku. Od kiedy data urodzin ma określać czyiś charakter albo inne cechy ?! haha

Gość KobietaByk
Mężczyźni Byki są oszczędni, ciułają kasę i na nic nie wydają, przynajmniej swojej. Lubią spokój, uciekają przed obcymi i sąsiadami - nie lubią mówić dzień dobry. Swojej kobiety nigdy nie obdarują prezentem bez okazji. Na urodziny kupują w pośpiechu w sklepach ze wszystkim po pięć złotych. Pod pachami mają produkcję smrodu.

Gość takiego byka obserwowałam 4 l
temperament, wysokie libido, poczucie humoru, wierny, domator, chętnie przebywa w znajomym towarzystwie, sknera, poukładany, zdecydowany, obowiązkowy, lubi zjeśc i wypić, uroczy, nie kłamie, rzadko mówi więcej niz trzeba

Gość elemele dutki gospodaż malutki
snob, brudas , bałaganiarz, milośnik , za duzo wymaga od innych a od siebie wcale, szuka ksiezniczki nie liczac sie z tym ze kobieta sie starzeje

Gość Pani byk 28
Sama jestem spod tego znaku i jakos czesto mi sie zdarzalo ze wiekszosc facetow z ktorymi wychodzilam to byli byki! i cos w tym jest bo byli do siebie podobni.. Cecha rozpoznawcza- upartosc, do tego egocentrycy, czesto uzdolnieni artystycznie, lubia dobrze zjesc, zawsze maja forse. Lubia dziewczyny ekstrawaganckie- w miniowach i na wysokich obcasach. Zazdrosni ale zdarza im sie zdradzic.

hmm czytam to i wieżyc sie nie chce że można kogoś oceniać po znaku zodiaku Jestem Bykiem i co ktoś uważa że mnie zna ?? \"Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd\"

Gość nie ma to jak wierzyć w
horoskopy :classic_cool:

Gość 1234255
Znam dwa byki: - jeden cichy, smętny, człowiek bez życia, - drugi szalony, wesoły, uśmiechnięty.

Gość elemele dutki gospodaż malutki
dziewczyny to prawda co tu piszecie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość było i nie wiem co dalej
a kobieta lew i facet byk? to chyba ciężko pogodzić? jak myślicie?

facet byk byczuś jaki jest ? Facet byk zazwyczaj jest po 2 letniej siłce ,zazwyczaj z duzym karkiem i napompowanymi barami ,przejawia czesto arbuzowo ramienna postura,chodzac w opjetych koszulkach ... Facet byk zazwyczaj uzywa miesni niz rozumu :P

Gość gość
ja sie chyba zakochalam w odmiencu byka,ok kase ma ,ciezko nie pracuje,przystojny i to bardzo,szkoda ze nie domator jak zapewniaja wszystkie horoskopy i niestety chyba kobieciarz,,,,,chyba dam sobie spokuj po cholere mi dodatkowe nerwy zszarpane,dlaczego nie moge trafic na NORMALNEGO co bedzie wpatrzony tylko we mnie :(

Gość gość
Ja mam meza byka , jestesmy z soba sporo lat . Jest inteligetny ,ma sporo zainteresowan , ambitny pracoholik . Bardzo przystojny , ceniacy rodzine domator, lubi dobrze zjesc , nie zauwazylam zeby byl zazdrosny , raczej pewny siebie , ma problem z okazywaniem uczuc , na pewnio nie skapy .