Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona228855_

nie potrafię okazywać uczuć

Polecane posty

Gość ona228855_

Witam. Mam problem – nie potrafię okazywać uczuć osobie mi bardzo bliskiej. Mam cudownego mężczyznę bardzo mi na nim zależy. Nie chcę być dla niego oschła, a tak jest teraz. On dobrze wie ze mam z tym problemy. Przez poprzedniego faceta,nie potrafię,boję się być zraniona, wiem dobrze ze on nie chciałby abym cierpiała i ja tez nie chce żeby mu było źle w naszym związku,chce żeby czul ciepło. Chcę się otworzyć, ale nie potrafię boję się Nie wiem jak sobie z tym poradzić, może ktoś mi pomoże

Gość osoba_trzecia
Coś mi się wydaje, że powinnaś skorzystać z pomocy psychologa

Gość Kobietoo
większość psychologów ma problemy z sobą samym :(

Gość ona228855_
Ja po prostu chce żeby on czuł to ciepło, jakim go darzę...

daj wam czas. potrzebujesz ciagle czasu, zeby sie otworzyc sama to przerabialam bo po pierszym malzenstwie bylam nieufna i tez mialam problemy z okazywaniem uczuc. po czasie powoli sie otwieralam i juz teraz niczego sie nie wstydze okazuje uczucia mojemu obecnemu mezowi, zaufalam mu , tobie tez sie uda

Gość ona228855_
prezydentowa_pinokio mam nadzieję ze czas pomoze... ale juz 2 lata z tego wychodzę...

Gość osoba_trzecia
Kobietoo - przy takim stosunku do psychologów ludzie z problemami lądują w końcu z depresją u psychiatrów :(

Gość chcesz porady
pokaż to w łóżku.. lub np przyjdzie do domu to klęknij i zrób mu loda .....wystarczy nic nie musisz wiecej pokazywac i gadac :D

Gość ona228855_
nie chodzi o sex tylko o uczucia... czemu wiekszosc osob sprowadza wszsytko do sexu ;/