Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaaaaaaaaaaaaaa9

Mój mąż mnie przyłapał...

Polecane posty

Gość żonaaaaaaaaaaaaaa9

Jestem żoną swojego męża od 3 lat. Ostatnio mąż miał wrócić później z pracy więc z nudów weszłam na czat erotyczny, pisałam z jednym mężczyzną przez 2 godziny i bardzo dobrze się nam pisało, sprawy zaszły trochę dalej i przeszliśmy na kamerkę, chwilę jeszcze rozmawialiśmy i zaczęliśmy się wspólnie zabawiać, w tym czasie przyszedł mój mąż i usłyszał odgłosy z pokoju, domyślił się chyba i wszedł tak żebym go nie usłyszała, wpadł w szał i zabrał swoje rzeczy, powiedział że nie chce mnie widzieć i chce rozwodu! Co ja mam zrobić? Nie chcę żeby odchodził, głupio zrobiłam i wiem że to moja wina ale przecież go nie zdradziłam fizycznie.

Gość jeeebanmm
dziwka z ciebie

Gość Wuieg dopra rata
widzisz bo jakbyś była żoną cudzego to nie było by problemu

Gość żonaaaaaaaaaaaaaa9
Po co piszecie takie głupoty? ja mam poważny problem

Powiedz mężowi żeby nie świrował jest XXI wiek :D i to normalne że się ludzie z komputerem ten teges popytaj tu na forum wiele osób coś wie tu na ten temat :P

Gość żonaaaaaaaaaaaaaa9
z tym z czata nie mam już kontaktu. Moj maz nie rozumie ze to tylko zabawa byla

Gość żonaaaaaaaaaaaaaa9
z liścia? to ja mu powinnam zasadzić bo mnie zostawił za taką głupotę :-( dzwoniłam do niego chyba 1000 razy i wyłączył telefon

Gość osoba_trzecia
To wchodz na czata szukac kolejnego - po co tracisz czas :P

a to ciekawe... ile osób by tu doradzało rozwód, gdyby to kobieta przyłapała faceta... zaraz by było, że to facet, więc to normalne... a poza tym pachnie mi tu prowokacja....

Gość żonaaaaaaaaaaaaaa9
ja nie uważam że to była zdrada, nawet nie pokazałam twarzy, sama nie miałabym do niego żalu gdyby to on zabawiał się z jakąś panną.

Gość osoba_trzecia
"Nawet nie pokazałam mu twarzy" - no chyba nie o twarz mu chodziło czyli pokazałas mu to co chciał oglądać

zgodnie z ruską zasadą: wszystko można co niemożna, byle z lekka i z ostrożna. Należało zamknąć drzwi na patent i opierdolić starego, że przylazł nie w porę.

Gość KASNDRA
to była czatowa zabawa, ale mąż teraz myśli, że bez oporu zdradziłabyś go, tak to wygląda,że szukasz wrażeń i tyle

Gość bezedury fajny jesteś
;-)

No bezedury, ty też uważaj w tym internecie, żeby Ciebie nie przyłapała... przypominam że z samymi babami tu siedzisz... i jak widać już Cię podrywają :P Żeby się nie skończyło jeszcze jednym rozwodem :classic_cool:

\"Trochę go poniosło, za takie coś powinnaś kilka liści na twarz wyłapać i kompa powinien hasłem zablokować żebyś wiecej nie świrowała.\" to już lepszy rozwód :P

Ja tam nigdy nie jestem pewna co robi druga osoba po drugiej stronie komputera, bo to wiadomo, co kogo podnieca? :P Oj, ja też bym się rozwiodła, jak by mnie od neta odciął 😭

Zdrada nie dzieję się tylko w sferze fizycznej. Można też zdradzić psychicznie. Masturbowałaś się przed kamera internetową, przed innym facetem, z którym zapewne wcześniej nawiązałaś erotyczny flirt. No sorry, ale będąc na miejscu twojego męża, nie chciałabym być z tobą. Skoro zdecydowałaś się na cyber seks, to niedługo zdecydujesz się na realny

Gość czatownik
wlacz se kamerke i dokoncz zabawe .

Gość czatownik
bolcuj sie , sraj na meża i tak jest na smyczy (ślub) daleko nie ucieknie , zmarznie i wroci u mnie -6 mrozu.

Gość wredniak_bis
dziwię się, dz*wko, że ci po prostu nie wstyd ????? w życiu bym nie chciał być z taką szmatą :o

Gość frooziaa
nie przejmuj sie nim i juz nie odzywaj, sam sie odezwie. Ale wtedy nie odbieraj telefonow, az sie dokladnie przekona ze za Toba teskni, jesli nie, olej palanta. Pol swiatu tego kwiatu.

Gość ala makota ja tez
dokladnie faceci sa i tak idiotami

Gość mesio
tak mu pasowało bo już miał inną dupę na oku a że niedbał o żonę to tak się kończy.

Gość gość
co wy piepszycie. moja zona poznala goscia przez internet i czatowali 5 miesiecy ten jej dal nr tel. a ta szmata dzwonila do niego i rachunki placila po 1500zl