Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nadzieje ze to juz

temperatura na poczatku ciazy

Polecane posty

Jeszcze kilka dni pozostalo mi do @. Mam nadzieje jednak ze tym razem okresu nie bedzie. Wiem ze za wczesnie aby zrobic test ciazowy i chyba za wczesnie tez aby widziec jakiekolwiek objawy ciazy. Piersi sa duze jak zwykle przed okresem, tylko temperatura jest 37,2. powiedzice mi czy ta temp to zwiastun okreu czy moze doszlo do zaplodnienia???

Gość hejka23
a ile dni masz już taka podwyzszoną temperaturę? bo jak już co najmniej 14 dni to prawdopodobnie jesteś w ciąży!:)

wiesz co ja mierzylam ja dopiero trzeci raz:(:(

Gość hejka23
a ktory to dzień cyklu?

26

Gość hejka23
a jak długie masz cykle? i czy wiesz kiedy była owulacja?

cykle mam regularne 32 dniowe a owulacja z tym bywa roznie:(

Gość hejka23
to możliwe że ci się udało a jak nie to się nie przejmuj i kup sobie testy owulacyjne oraz dokładnie mierz temperature- każdego dnia!!! pozdrawiam

mozliwe ze sie udalo? chcialabym ale brzuch mnie boli na okres wiec i tym razem pewnie nic z tego nie bedzie:(:(

Gość hejka23
to zacznij dokładnie obserwować organizm i poczytaj o naturalnych metodach...poczęcie dziecka to nie jest "chop siup":)

jeżeli masz regularne cykle to owulacje masz też regularnie (miesiaczka występuje ok 14 dni po owulacji). Podwyższona temp to rzecz normalna po owulacji, i utrzymuje się ona na wyższym poziomie aż do miesiączki, jeżeli natomiast dochodzi do zapłodnienia to okres nie przychodzi a temp jest nadal podwyszona. Czyli jeżeli wyższa temp utrzymuje się od owulacji przez 20dni to jest już 100% pewności że to ciaża. W twoim przypadku nie ma pewności. Musisz mierzyć temp cały cykl!

Gość cosinuss_
tempe.tto zaden objaw ciazy.nie przecze ze wystepuje,ale temp.moze ci sie wahac z najrozniejszych przyczyn.wiec nie sugewrowalabym sie tym az tak bardzo.jesli nie mierzysz temp.regularnie to nie wiadomo jak z nia jest u ciebie.