Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MegaOfermka

Seks zbliża ludzi?

Polecane posty

Gość MegaOfermka

Moi drodzy?Czy waszym zdaniem seks zbliża ludzi?Czy to że ktoś się z kimś prześpi ma choć jakieś małe znaczenie:(Przespałam się z kolegą,właściwie przypadkiem:)Bardzo mi się podoba,ale i tak wiem że nie będziemy razem bo nie możemy być(on ma swoje życie:))ale od tego czasu coś dziwnego się ze mną dzieje.Wciąz pamiętam tamtą noc,widzę jego twarz i czuje jakieś dziwne motylku w brzuchu,kurdde po 1 nocy:(.Myślicie że dla niego też to nie było obojętne?czy jestem mu chociaż po tej nocy ciut bliższa.Dodam że nasze relacje się nie zmienily,dalej się przyjaźnimy ale nie wracamy do tego co było....Ja sie chyba kurde zakochalam:(

Gość ketty perry
tez tak kiedys mialam.. potem bylismy razem ale szybko zerwalismy;) polaczyl nas seks a rozdzieliło życie

Seks zbliża ludzi o ile jest dalszy ciąg, ale jeśli jednej stronie odechce się seksu, to może być dramat sama to przeżywam. Pszychodzi okres wypalenia się znudzenia seksem etc.. I co z tym zrobić, przymuszać się jest bardziej nie zdrowo, niż nieuprawianie seksu.

Gość seks...
Warunki udanej miłości w małżeństwie: 1.szacunek 2.podziw 3.namiętność Podstawowy grzech dot. nieudanego małżeństwa: okłamanie samego siebie , że udany seks rozwiąże inne problemy życiowe.

Gość seks...
wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość seks od innej strony
od strony fizjologii i psychologii. Proszę wpisać w google Fizjologia i filozofia seksu.