Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszek smutny groszek

pierwszy kop w dupe

Polecane posty

to byl moj 3 ci powazny zwiazek ale do tej pory to ja bylam osoba rzucajaca....niewiem co zrobic przywiozl mi dzisiaj moje rzeczy i powiedzial ze to koniec.ze do siebie nie pasujemy ze mnie kocha ale tak bedzie lepiej wem ze ludzie sie rozchodza ale to tak bardzo boli i nie chce mi sie znowu zaczynac od nowa poznawac kogos docierac sie zeby po 2 latach taki KLOPS to kosztuje tyle czasu i energi jest mi smutno 2 lata zycia wplecy a co najgorsze wiem ze niewroci......... nie prosze was o pomoc chcialam to tylko z siebie wyrzucic...

Gość pitipati
tak to boli

Gość czatownik
a daj se siana, malo to facetow po ziemi chodzi ??!!! znajdziesz se innego. to juz 1 krok zobacz przyszlas z problemem na kafeterie i od razu napisz ze szukasz innego .................................................

z minuty na minute jest mi coraz gorzej nigdy w zyciu nie myslalam ze wyleje tyle lez przez faceta;(((((((( chyba jutro niebede w sanie pojsc do pracy...

nie mozesz, a raczej nie powinnas patrzec przez pryzmat ze cos stracilas:( zobacz ile zyskalas i o ile doswiadczen jestes bogatsza:) domyslam sie ze poznawanie nowej osoby zeby cos budowac moze ci sie teraz wydawac trudne, ale jak sie czlowiek zakochuje to nie patrzy jak na wkladanie wysilku w zwiazek tylko raczej jako powstawanie czegos nowego, przyjemnego.. to jest cala frajda.. glowa do gory, wiem ze teraz boli, ale przyjdzie kiedys taki dzien, ze pojawi sie usmiech na twojej twarzy:) wszystkiego dobrego