Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

co to za nalot zodiaka dziś?

Polecane posty

Gość kjkjkjk
jest jeszcze horoskop chiński, chyba o nim zapomnieli :p

Gość według chińskiego
jestem z roku świni.:classic_cool:

Gość bua ha ha
To jest właśnie jakieś chore. Jakaś fala pytań o zodiaki. Co za różnica kiedy kto się urodził. Głupie myślenie: ktoś był z kimś z pod znaku przypuśćmy ryb i związek się rozpadł, ten ktoś był bee i potem głupie stwierdzenia, że faceci/kobiety spod znaku ryb to świnie i szukają takie nieboraki potwierdzeń u innych. Głupota. Jak ktoś wierzy w te zodiaki itd, to jego sprawa, ale niektórzy tak poważnie to traktują, że szok. Niedługo będę chciał się z jakąś kobietą umówić a ona zapyta: spod jakiego znaku jesteś ? Ja odpowiem spod jakiego a ona, że wiesz, faceci spod tego znaku są tacy i tacy i myślę, że nie powinniśmy się spotkać. ;)

wątpie żeby tak było, sam zodiak może interesować, ale bez przesady aby oceniać ludzi pod kontem zodiaka

Gość bua ha ha
No właśnie. Ja tego nie rozumiem. Wszystkie horoskopy traktuję z przymrużeniem oka.

Gość bua ha ha
A tak na serio, to myślę, że ktoś celowo dodaje dla żartu nowe tematy o znakach zodiaku. :)

a może z racji nowego roku...ktoś układa horoskop do gazety i nie ma natchnienia, po prostu tu szuka inspiracji...:-)

deko, ..choć być może ktoś z nudów...a nieukrywajmy, lubimy te horoskopowe bajki:-),czasem jest w nich coś z prawdy, choć przypisywanie określonej cechy wszystkim osobom spod jednego znaku jast chore...co kraj to obyczaj🖐️

tez nie wierze w te durne horoskopy :P zwlaszcza ze znam duzo osob z tego samego znaku a są zupelnie inni :):)

viosenka, masz rację, ludzi nie kształtuje zodiak...choć czasem coś tam się pokrywa, ale nigdy w 100%.

zaciekawiony, ludzie zawsze tacy byli.. przesądni, szukający potwierdzania swojej przynależności.. szukający znaków na przysżłość, a zwykle chodzi o szczesliwe życie i nieodganioną śmierć.. stad przesady, wierzenia, czary :)

jasne, ze lubimy kiedys w pracy czytalismy sobie z rana horoskop z onetu;) codziennie:P

szczerze mówiac to nie lubie jak się ktos wypowiada na zasadzie że gdzies jest lepiej lub kiedys bylo lepiej, a mówi o rzeczach miejscach których nie poznał osobiście:) oczywiście nic einsteinowi nie ujmuje, ale jednak, wkońcu w przeszłych epokach nie bywał wiec dlaczego może przyjąć przyjać twierdzi, że w tamtych było lepiej?