Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąglę myślę

Proszę o opinię - różnica wieku

Polecane posty

Gość ciąglę myślę

Witam. Chciałam się poradzić, zobaczyć co o tym myśla inni. Otóż poznałam siostrzeńca mojego wujostwa. Jest ode mnie 10 lat starszy, to dużo. To bardzo fajny i miły facet, i nie jest za poważny jak na swój wiek, ma 28 lat, a ja z kolei zawsze byłam nazbyt dojrzała. Coś mnie w nim oczarowało, polubiliśmy się, rozmawiamy i coraz częściej o nim myslę. Czy myślicie, że można byłoby rozwijać tą znajomość i mogłoby powstać z tego coś więcej? Czy może jestem jeszcze za młoda i lepiej się nie nakręcać? W końcu 10 lat to sporo, a w tym wieku różnica mogłaby by chyba jeszcze przeszkadzać. Co myślicie? Z góry dziękuję!

Gość ....agusia
jesli nie jest jakims powaznym snobem to czemu nie? miedzy mna a moim facetem jest 6 lat roznicy i nigdy nam to nie przeszkadzalo

Gość ciąglę myślę
nie jest snobem:) jest zabawny, wciąż się uczy, ale bywa też na imprezach, szuka dziewczyny;) tak sobie myślę, że ważne jest to żeby się rozumieć, a wiek nie gra roli (oczywiście w granicach rozsądku;) ale 10 lat mnie trochę przeraża, choć teraz już nie tak bardzo:)

Gość osoba_trzecia
10 lat to zawsze sporo, ale jeśli jest to 10 lat pomiedzy 18 i 28 to jest to szczególnie sporo - ty się jeszcze uczysz a on już pracuje - to dwa rózne światy

Gość ciąglę myślę
szuka dziewczyny, wiem, że marzy mu się ktoś u boku na stałe, zwierzał się mojej ciociu;)

Gość elemele dutki gospodaż malutki
bylam z mezczyzna 21lat ode mnie starszym , poznałam go ja mialam 19lat a on 40 i zwiazek z nim trwał 8lat ..

Gość ciąglę myślę
elemele dutki... co się stało? przestaliście się dogadywać?

Gość osoba_trzecia
pewnie lepiej rozumiał się z jej rodzicami, bo był z ich pokolenia

Gość elemele dutki gospodaż malutki
dogadujemy sie po dzis dzien swietnie, jestesmy teraz przyjaciólmi , ja wtedy szukalam ojca teraz to zrozumialam, rok przed poznaniem mojego bartnera zmarł moj tata. Juz z tego wyroslam i zaczelam szukac męża a nie tatusia ...i sie rozstalismy on to zrozumial, nadal sie spotykamy ale juz jako przyjaciele swietnie sie dogadujemy , ale nic poza tym bo ja juz jestem 2 lata po slubie....

Gość ciąglę myślę
słyszałam o takich przypadkach i rozumiem to szukanie rodzica w innych. ale to chyba dobrze, że się rozstaliście i odnalazłaś to, czego szukałaś naprawdę. czyli ogólnie związek może się udać lub nie - jak każdy inny. myslę jednak, że trzeba być bardziej ostrożnym z tą dużą róznica i dać sobie czas. ale o czym ja mówię, przecież my się tylko znamy:) pozostawię sprawę samą sobie, nie mam zamiaru niczego wymuszać, ani się narzucać, czas pokaże. dziękuję WAm.