Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna Julia na balkonie

o co mu chodzi??? ja juz nie mam sily...

Polecane posty

Ja to juz w ogole nie rozumiem facetow. Poznalismy sie jakis czas temu,niestety od mieszka i studiuje za granica choc jest Polakiem.Postanowilismy utrzymywac z soba kontakt. Srednio wychodza nam rozmowy przez komunikatory typy skype i gg. Na poczatku myslalam ,ze najzwyczajniej mu sie powoli nudze, wiec staralam sie ograniczyc rozmowy z mojej inicjatywy. On czesto sie pierwszy odzwya, ale potem w ogole nie rozmawia tzn. ja ciagle zadaje pytania a on zdawkowo odpowiada i nie wyglada na to ,ze jest zainteresowany tym zeby sie czegos o mnie dowiedziec. Nie rozumiem wiec dlaczego w ogole inicjuje te rozmowy. Byc moze po prostu czuje sie samotny i chce zeby ktos sie nim interesowal,nie mam pojecia.... I zastanawiam sie czy jest to sens ciagnac,bo choc na zywo super spedzalo nam sie czas, to teraz nie wiem czego on ode mnie chce, a nasza znajomosc jest chyba zbyt mloda na jakies powazne rozmowy ,bo jeszcze wyjdzie ze jestem jakas milosniczka dramatow i szukania dziury w calym. Myslicie ze po prostu powinnam przestac sie do niego odzywac?

Gość bua ha ha
A rozmawiać z nim po prostu bez żadnego doszukiwania się czegokolwiek potrafisz ?! Nie możecie być znajomymi, czy przyjaciółmi po prostu ?! Żadnego faceta znajomego z którym piszesz, czy rozmawiasz nie masz ?! Od razu musi mieć poważne plany wobec ciebie ?

Gość osoba_trzecia
Oj jest taki typ facetów, że cenią tylko kontakty face-to-face - komunikatory, maile, smsy to dla nich męczarnia, a w bezpośredniej rozmowie są czarujący - znam kilku takich dziwaków, więc może nie skreślaj go zbyt szybko

do bua ha ha, gdy spotykalismy sie jak byl w Polsce to nasza znajomosc raczej zmierzala to bycia para, nie mielismy zbyt duzo czasu bo musial wracac do Szkocji , ale oboje traktowalismy jako cos wiecej niz przyjazn,przynajmniej tak ustalilismy, ze zrobimy wszystko żeby to przetrwalo i moglo sie rozwijac. Wiec skoro on przestal mnie traktowac jako material na dziewczyne to ja nie wiem czy chce byc tylko jego kolezanka, zeby go pocieszac jak jest mu zle.Moze to brzmi egoistycznie,ale weszlam w te znajomosc z nadzieja i planami na cos wiecej,on z tego co mowil tez. Boje sie ,ze utrzymuje ze mna kontakt tylko dlatego,ze na razie nie ma lepszych perspektyw na zwiazek z kims i jestem ja , taka bezpieczna przystan, a jak spotka kogos fajniejszego to z miejsca mnie oleje.To sa moje odczucia w tym temacie.

Gość bua ha ha
Po co zrywać kontakt ? Nie widzę powodów żadnych. Ot piszecie sobie i się kontaktujecie, jak normalni ludzie. I tak powinnaś myśleć.

bua ha ha, dla mnie powodem do przemyslenia tej znajomosci jest to, ze te rozmowy sa meczace i wydaja sie byc wymuszone, jakby rozmawial ze mna przez grzecznosc a nie dlatego ze tego naprawde chce. A ja nie chce byc dla nikogo poczekalnia do lepszych czasow.

up