Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pytajaca....

kobieta panna

Polecane posty

Gość kobieta pytajaca....

jaka jest?czy latwo stworzyc z nia zwiazek,jakie znaki najlepiej do niej pasuja??

Gość how to paint a woman
rozchwiana..nie wie co jest dobre...nie umie wybierac..

Gość to ja panna
wg horoskopów najlepiej pasują byk, koziorożec i nie pamiętam jaki jeszcze znak. Byków nie cierpię! Koziorożców znałam kilku (w tym były mąż) - tak nie za bardzo...... Ale mój obecny partner też jest koziorożcem i mimo że nie jest ideałem faceta - jakoś sobie radzę. Zresztą za krótko się znamy, aby coś więcej powiedzieć. Moje najlepsze znajomości to: faceci - lwy, kobiety - skorpiony! :-)

Gość daszka*
ja tez panna i popieram najlepsze damskie znajomosci ze skorpionami:)

Gość wisnienka
ja jestem panna :) niezdecydowana perfekcyjna miewam depresje z nerwicami lubie samotnosc spokój zwierzeta koty psy króliki wiernosc partnera oddanie czułosć lubie gotowac złośnica jestem do bólu. zakupoholiczka , w necie duzo kupuje , torebki ciuchy wydaje duzo kasy jestem zaradna podatna na reklamy ;)

Gość wisnienka
a ja mam meza barana i trafilam w 10 :) w kazdej sferze zycia , jest bosko. a co do psiapsóly to niestety nie mam szczescia , lepiej dogaduje sie z facetami , mam wiecej kolegów niz kolezanek

Gość dobra dobra dobra
banialuki;) żadna z was nie reprezentuje prawdziwej kobietki spod znaku panny

Gość niempozliwe
czy zwiazek pani panny i pana wagi ma wogole szanse?

Gość to ja panna
a bo ja mam ascendent też panna! I to powoduje albo nasilenie cech danego znaku, albo zupełną odwrotność! :P A tak serio - to wielkie bzdury!

ja tez panna :classic_cool: a moj facet koziorozec :classic_cool: polowa przypisywanych cech sie u mnie kompletnie nie sprawdza :D

Gość dobra dobra dobra
tak fajnie się czyta te horoskopy ale czy naprawdę odzwierciedlają prawdziwa osobowość? przecież to niemożliwe, żeby życie człowieka zdeterminowane było tylko i wyłącznie datą urodzenia i co za tym idzie przypisanym jej znakom zodiaku:)