Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAGA......

Obrzydza mnie branie do ust penisa czy ktos tak ma?

Polecane posty

Gość astruum
'he he he' idąc twoim tokiem myślenia - a robienie jej kloca na klatę masz przed sobą czy juz za sobą?

Gość he he he
do tego sie nie posune :D

Gość kooolllllll
do matacz, tiaa już to widzę, w każdym razie i tak jesteś wyjątkiem, zdecydowana większość tylko liże, więc dlaczego kobiety mają im robić lody?

Gość astruum
widzisz, a są ludzie dla których to jest normalką i jeśli przeczytaliby że sie do tego nie posuniesz też mogliby sie zacząć z ciebie śmiać badź nabijać

Gość fn hts
dodam ze to co piszecie o smaku spermy i diecie to prawda, mialam raz kontak z facetem, ktory od urodzenia nie je miesa, nie pali, nie pije tylko zdrowa zywnosc, warzywa, owoce i mowie wam bylam w szkoku!! jego sperma pachnaca i ,,smaczna ,,do dzis jete, w szoku ze taka moze byc sperma

Gość he he he
Nie jestem ekspertem w tych sprawach ale to już jest typowe wypaczenie dla mnie i nie wiem co robienie kloca na czyjas klate ma wspolnego z sexem??

Gość he he he
fn hts i co sie z nim stalo?? nie warto było takiego trzymac dla deseru?

Gość abraa_kadabraa
całkiem naturalne jest to, że człowieka to obrzydza, nie ma co sie do tego zmuszać, nic na siłę, ja np. nie lubię minety, orgazm łecztaczkowy to nic w porównaniu z orgazmem pochwowym kiedy czuję jego miesko w sobie

Gość abraa_kadabraa
chodzi tu o to, ze po prostu każdy lubi co innego łośku, podstawą jest zwykły seks, reszta to dodatki, które można lubić bądź nie

ja na początku małżeństwa nie brałam do buzi a mój nie wymagał tego ode mie

Gość he he he
petrol a teraz?

Gość olka_piertoolka
jak tak obserwuję te rozmowy, to mam wrażenie ze z 'charakteru' kobiety zwracacie uwagę tylko na to czy zrobi loda, oh jak dobrze, że ja mam normalnego, nie myslącego hu.jem faceta :)

Gość olka_piertoolka
ps. jesteśmy razem prawie 7 lat, nie brałam do ust i nie wezmę i mój mąż tego nie wymaga :) i do autorki: jeśli będzie nachalny w tej kwestii to znajdź sobie innego i tyle

Gość he he he
olka ... mnie tam uczyli w szkole ze pisze sie ch**jem ;)

Gość he he he
I dlatego, że po bożemu mam jż dość a ze swoją żoną wszystko przerobiłem, tzn. każdą pozycję, analka, seks ze spustem do buzi itd, więc postanowiłem spróbować delikatnego seksu z mężczyzną. Jak mu obciągnę to wtedy opiszę swoje wrażenia. Oraz to jak naprawdę smakuje nasienie mężczyzny.

Gość he he he
buahhahhaha podszywaczu za delikatnie Ci to wyszło ;)

Gość he he he
a ja myslalem ze to jakis gościu sie podszywa a to kobiełka :D

Gość Mnie nie obrzydza
Mnie nie obrzydza, ani nie obrzydzało nigdy. Sama to zaproponowałam. Nikt mnie do niczego nie zmuszał. To podniecenie sprawia, że sperma nam smakuje. A co do bakterii to wystarczy trochę poczytać, żeby się dowiedzieć, że w ustach jest więcej bakterii niż w cipce czy na penisie.

Gość kalanetiks
Z niecierpliwością czekamy na opis twojego seksu z facetem. Oby był udany.

Gość he he he
jesli mowisz do mnie to podaj gg to CI napisze zaraz po przezyciach ;P może fotkę dołaczę :D ;)

Gość ciassteczko
i racja higiena ,dieta, zdrowe zęby , wizyty u dentysty naturalnie ,masz racje w gębie więcej świństwa niż na prąciu

Gość darecki
ja i moja żona urozmaicami sobie sex i to nas nakręca nawet sperma z polykiem

Gość darecki
sory hehehehehehe ale jesteś gejem

Gość gumih
powiem wam że laski są walnięte minetkę im walnąć to choćby się paliło i waliło, ale jak mają dać od siebie coś co najbardziej facetem sprawia przyjemność to nagle powstaje 1000 problemów, zastanówcie się czasem czego chcecie, skoro Wam sprawia przyjemność jak facet robi minetę to pomyślcie czasami o tym co facetowi sprawia przyjemność jeśli jest się z odpowiednim partnerem oraz dba się o higienę moim zdaniem nie ma problemu pieprzone egoistki !!!!

Gość darecki
a najbardziej nas kręci gdy żona robi mi laskę, ja jej się spuszczam do buzi a następnie ona całuje mnie i przelewa spermę w moje usta.Którą oczywiście, ja następnie połykam.

Gość to prawda z tym serialem
Ja nie rozumiem jak cokolwiek moze obrzydzac jesli kocha sie druga osobe..

Gość facet26
Ja mam podobny problem z minetkami. Panuje stereotyp, że facet się nie brzydzi i jest otwarty na nowe doznania. Ja taki nie jestem. Brzydzę się tego śluzu. Najgorsze, że wiele dziewczyn dziwnie mnie przez to postrzegało. Raz próbowałem się przełamać to prawie zwymiotowałem dziewczynie na brzuch. Stwierdziła, że skoro się brzydzę to znaczy, że brzydzę się nią i odeszła. Bardzo to przeżyłem, ale wiem, że taki już jestem i nic na siłę. Czekam teraz na prawdziwą miłość, a jestem pewien, że w miłości nikt do niczego nie będzie zmuszał tej drugiej osoby. Żeby była jasność to nie oczekuję od dziewczyny pieszczot oralnych skoro sam jej tego dawać nie zamierzam. To byłoby nie fair z mojej strony.

Gość Rycząca Buraczka
Nic na siłę Jęśli coś ma się stać to się stanie tylko potrzeba na to czasu Ja jak byłam piękna, młoda i cnotliwa też tak myślałam i mówiłam: "co? wziąć do ręki to coś, na samą myśl mnie trzepało, do buzi? szkoda pisać" Później jakoś samo wyszło

powiem ci ze tez sie brzydze ale jak juz jestem podniecona to sama mam ochote wziasc mojemu miskowi do buzi ...tylko ze nie czuje zadnego smaku a jak jest to taki delikatny wgl mi nie przeszkadza a nawet mnie podnieca

Gość dasti84
niektórym faktycznie może przeszkadzać zapach (pomimo wcześniejszego prysznica) dlatego wynaleziono specjalne żele do zabaw oralnych są w wersjach dla niej i dla niego. Dlaczego nie umilać sobie tych chwil? tu znajdziecie żel dla facetów http://dirtydiana.pl/produkt-51739-Oral_Pleasure_for_Men_60_ml_C.html a tu dla kobiet http://dirtydiana.pl/produkt-51738-Oral_Pleasure_for_Women_60_ml_C.html