Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAGA......

Obrzydza mnie branie do ust penisa czy ktos tak ma?

Polecane posty

Gość mesajahhh87
WSPÓLCZUJE WAM KOBIETY męzczyzni uwielbiają lodzika 70& kobiet korzystajacych z uslug prostytutek odwiedza te panie dlatego ze zony niechca im robic lodzika. zaden facet nie wytrzyma bez lodzika.

Gość mesajahhh87
przepraszam mialo byc 70% męzczyzn korzysta(..) drogie panie zmiencie swoje podejscie jesli niechcecie zeby wasi panowie robili skoki w bok

Gość hai tay
Mnie tam to kręci, ale znam takie kobiety, które nigdy by się do takiej formy seksu nie dały przekonać. Nic na siłę.

Gość facet26
mesajahhh87 mów za siebie. Ja nie chciałbym aby moja kobieta dawała mi przyjemość swoim kosztem. Nie o to chodzi. Nie każdy facet jest aż takim egoistą

Gość viola26@interia.pl
ja tam biore i lubie. Smak spermy nie bardzo ale jak sie kocha to mozna wszystko..przełknąc :D

Gość Duke Nukem 3 D
Jołlaseczki ale z was szmatławce jak nie pasuje to po co pchasz do mordy takie rzeczy, a teraz śśij maleńkaaa Shake it Babe Yeaahh let's rock :PPP !!!!!!!!!!!!!!

Gość bo sie porzygam...************
A gdzie godnosc? to jest zboczenie a nie czysty swx.

Gość absolutnie nie mam tak
Ale zapach ciała mojego męża bardzo mi odpowiada, jest ogólnie cudowny, słodki i bardzo mnie podnieca, jego penis pachnie tak samo, jak reszta ciala, czyli ładnie :) Higiena jest oczywiście, więc podczas seksu najczęściej pachnie mydłem. Ale mój mąż jest obrzezany, więc to też inna sprawa, to co śmierdzi u mężczyzn, po prostu u niego nie istnieje ;)

Gość absolutnie nie mam tak
Aha, dieta ma serio ogromnie dużo do rzeczy. Sperma potrafi być wręcz słodka, choć trudno w to uwierzyć, wiem, bo raz tego doświadczyłam (nie mam pojęcia, co mąż wtedy zjadł ;) ). Ten płyn jest słonawy, to prawda, jak łzy. Mnie to nie obrzydza, ale każdy ma inną wrażliwość. Mojego męża nie mogę wręcz oderwać od mojej cipki, jak się zabierze do minetki, a tu chłopak pisał, że się brzydzi tego śluzuz (ja też bym się brzydziła, to jest wstrętne dla mnie i szczerze nie łąpię, jak faceci mogą lubić minetki, ale wielu szczerze lubi). Wiec niektórych rzeczy nie da sie przeskoczyć niestety. Trzeba szukać podobnego, brzydzącego się partnera :)

Gość ja nie mam tego problemu
pieszczę go językiem po kąpieli. Osobiście podnieca mnie myśl, że jego to podnieca. Jak się wcześniej napijemy, to wręcz nie mogę się powstrzymać kiedy zacznę pieścić jego członek. To też kwestia uczuć. Może tylko w moim przypadku. Jemu ufam na maxa, jego ciało wydaje się mi tak bliskie jak moje własne. Ubóstwiam je...

Gość zgadzam się, emocje mają
tu dużo do rzeczy.poczucie bliskości i głębokiej intymności pozwala przełamywać takie bariery. ale gorzej jak ktoś fizycznie się brzydzi, naciąga go od zapachu, czy smaku.

Gość facet...normalny
trochę późno zauważyłem ten temat, ale nawiąże tylko ź kilku postow. jeśli chodzi o minetke, to lubię jej smak i wszystko co z nią związane, podobne jak jeden z rozmówców, też wkładamy język najgłębiej jak się da, moją kobieta dochodzi wtedy bez problemu. Jeśli chodzi o te kobiety, które chwalą się, że są z facetem kilka lat i nie robią mu loda, to powodzenia życzę, skoro jesteście takie naiwne, on nie nalega, bo lód u innej jest tani, a każdy facet ma parę groszy żeby " kupić loda ". reasumując, nie chwalił bym się że mąż nie nalega, bo ma lodzika gdzie indziej. Dodatkowo napiszę, że na miejscu kobiet, które nie robią loda, bo mają odruch zwrotny, ale mimo to chciały by to robić, to uważam, że terenie i jeszcze reasumując trening. Te z was, które są takie cwane i piszą że jak będzie nalegał to znajdź sobie innego, są w błędzie, bo każdy facet lubi loda i raczej się bez niego nie obejdzie, można pominąć połyk i spust na twarz. Tak więc dobrze się zastanowić i nie być samolubna, bo minetke lubi każda, chociaż w celach usprawiedliwienia swojego chorego podejścia powiedzą że nie lubią, lub mogła by nie istnieć. pozdrawiam wszystkich i życzę udanego treningu.

Gość w rozterce?
jak to może obrzydzać, kochany kawałek naszego faceta :)

Gość facet z duzym przyrodzeniem
Znam pannę która była oburzona jak umyłem fujarę do loda,mówiła że ona właśnie lubi smak mojej spoconej fujary. Dziwne upodobanie ale jak chciała to jej sprawa. generalnie trzeba porządnie umyć wacka przed lodem. Pozdro.

Gość dont call my name lalalla
kazda prawdziwa kobieta powinna umiec zaspokoic faceta oralnie. Jsli tego nei umie to chuj z taka baba.

dont call my name lalalla bardzo dobrze prawisz. Takie teraz czasy i jak nie swoja to inna sie chętnie wezmie za obróbkę.

Gość minetaur:)
pieprzą tu niektóre panie, takie niby doswiadczone a wiekszosc to dla nich nowosc. jak to penisy paskudne a jakie obrzydliwe. jak to sie strasznie brzydza....ech.....jakie to upokarzające nawet dla niektorych lodzika zrobic....ojojoj.... mi żonka uwielbia lodzika robić aż czasami muszę ją odrywać od niego:) a ja ze swojej strony nie jestem dlużny.... i jakos mnie to nie brzydzi.... a czasami cała twarz mam wysmarowana w jej sokach. uwielbiam gdy moj jezyczek doprowadza ja do ekstazy az zaczyna krzyczec... chociaż przyznam że czasami aż mnie język boli po wszystkim:) żałuję tylko że nie jest dluzszy. ale zawsze jeszcze zostaje lizanie łechtaczki która chyba jest najbardziej wrażliwa. lubie też ssać jej wargi sromowe i lizać je delikatnie dookola:) ps. nie widze w tym niczego upokarzającego.

Gość gośćjanusz
pamietajcie chcesz zatrzymac mezczyzne przy sobie rob mu loda. powiedziala stara lekarka w szpitalu. miala racje.

Gość gość
Czesc ciala jak kazda inna. Nie wiem co w tym obrzydliwego. Tak tylko moze powiedziec zacofana kloda :)

Gość gość  ZZ
Witam wszystkich a przede wszystkim kobiety . Te dziewczyny kobiety co piszą że mają wstręt do penisa , nie zarzekajcie się tak mocno gdyż zazwyczaj te kobiety po obyciu się z nim szaleją najmocniej za nim. Jeżeli każdy utrzymuje higienę osobistą w należytym porządku a myślę że każdy dorosły tak ma , to robienie loda lub ssanie muszelki to jedna rozkosz dla obu płci i z tym się nie dyskutuje . Mam na myśli dojrzałych i rozumnych osób . Sex i pochodne seksu czyli zabawa ciałami to jest czynność z którą się rodzimy i od tego nikt nie ucieknie to jest w nas .Zagłuszanie popędu siłą może doprowadzić do wielu schorzeń i dewiacji . Zauważcie jedno , jeżeli kobieta lub facet mają przerwę w uprawianiu seksu powody nie ważne i zdecyduje się samemu zrobić sobie dobrze , czuje olbrzymią ulgę i rozprężenie , chyba się nie mylę . Więc i to jest dobre dla zdrowia . Uprawiajmy sex taki jak nam odpowiada w tym niema ograniczenia tylko nasza fantazja jest ogranicznikiem no i nie wolno robić drugiej osobie krzywdy ale to zrozumiałe. Zapomnijmy o jakiś grzechach bo to jest wymysł religijny , grzech jest robić krzywdę drugiej osobie

Gość Królowaaaa
Ja to uwielbiam. Penisa mojego faceta to mogłabym ciągle mieć w buzi i tak zasypiać :D w ogóle lubię to "trenować" próbować, szkolić się żeby być królową loda dla niego ;) trzeba to po prostu lubić.

Gość gość
Ja umiem głębokie gardło.

Gość dominetor
bierz do pyska i nie dyskutuj!