Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matriks

samochud

Polecane posty

Gość matriks

mam już 7miesiecy auto wracam dopiero w maju lub czerwiec niewiem jak bedzie podczas przejazdu przez granice w angli czy niebedzie jakiegoś problemu z przekroczeniem czy jakiejś kary za taki czas pobytu tutaj jak ktoś zna odpowieć to będe wdzieczny za odpowieć dzięki z guru doradzcie co teraz moge zrobić

Gość bambi2000
proponuje na poczatek slownik ortograficzny

Gość s deko dzo fiem
sa garzty dzjen z wuoki tszy dnj arerzdo ale pefny nje jezdem. Pofocenja!

Gość Kathi28
Hej ci ludzie są popieprzeni czepiają się ortografi,a sami w 100%nie piszą poprawnie...na twój temat nie znam odpowiedzi,ale myślę,że nie był to dobry pomysł z pytaniem tutaj...

Gość bambi2000
Kathi28 przeczytaj sobie regulamin kafeterii, a potem sie odzywaj.

Gość zombizooo
mnie osobiscie bledy ortograficzne raza , nie jestem polonistka, ale bledy w tak prostych slowach to troche przesada...i nie wierze w zadne dysleksje i inne pierdoly, dawniej takich rzeczy nie bylo, a teraz sobie powymyslali wymowki

Gość Kathi28
oki oki,a może ten człowiek jest tu tak długo,że zapomniał poprawnej pisowni nawet w prostych słowach...nie pomyślicie o tym???

Gość w y m i ę k ł aaaaa m
Jak można zapomnieć własnego języka ojczystego? :O

Gość i am God
kiedy pies nie ma co robic - jajca lize ! przestancie sie czepiac, nie podoba sie , nie czytajcie, ot cholera wielki problem- blad ortograficzny. A powiedziec ze nie wierzy sie w dysleksje to jak powiedziec ze nie wierzy sie w raka, ze sobie wymyslili- co za prostak i zgred ! Do lasu z takimi...

Gość i am God
co to znaczy wymieklam ????

Gość I am god
jakos nie pamietam, zeby w latach 70-tych ktos slyszal o dysleksji, moj stary zbieral paly z dyktanda, takie ma wspomnienia, siedzial i pisal w kolko te same slowa po 10razy i sie nauczy, ot co nie wierze ty jestes chyba nietypowy jakis to nawet ja wiem co to znaczy wymieklam

Gość no i na przykladzie
twojego ojca, nalezy stwierdzic ze dysleksja nie istnieje, to jak jak by wziac ciebie, jego syna jako przyklad i stwierdzic ze kazdy Polak to prostak

Gość nonononono
chodzi Ci,że masz angielskie auto,a obecnie jesteś w polsce?-bo troszkę to pytanie niejasne jeśli dobrze rozumiem-to Twoja sprawa jak długo jesteś poza granicą-byle by opłaty(tax i ubezpieczenie) i przegląd(MOT)za samochód były ważne