Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

kolezanka prosi go do domu na kawę, jak byscie zaaregowali?

Polecane posty

Ja zrobilam awanture, bo mi nic o tym nie powiedzial, a nastepnego dnia dzwonila i sie wydalo. Nie chcial mi powiedziec bo wiedzial ze bedzie awantura bo zazdrosna jestem o nia i wymyslal ze kto inny dzwonil. |Czy to powod do wymyslania ????????????

dlaczego? nie chce zeby jakas baba go zapraszala na kawę. Podobno to tylko kolezanka , ale jakas troche natretna.

napisz cos wiecej na temat relacji ciebie z twoim lubym oraz co to za kolezanka....szczegóły prosimy szczegóły....to coś moze doradzimy ;-)

Gość patkaa24
a ja uniosłabym się ambicją i powiedziałabym mu że jeżeli chce iść to niech idzie do niej, bez żadnych dodatkowych wywodów, może zażartowałabym żeby nie zapomniał że ma dziewczyne:) Faceci potrzebują czuć że są w jakim stopniu wolni (chociaż nie są), nie lubią czuć się jak pies na łańcuchu.

Nie chcial mi powiedziec bo wiedzial ze bedzie awantura bo zazdrosna jestem o nia i wymyslal ze kto inny dzwonil. |Czy to powod do wymyslania ?? faceci tak czasami mysla i nie mowiac takich rzeczy po prostu chca oszczedzic partnerce niepotrzebnego stresu , a raczej nerwów... takie spotkanie z kolezanka na kawie wcale nie musi oznaczac pojscia zaraz z nia do łozka czy tez permanentnej zdrady.... Tutaj musicie czasami postawic sie w pozycji faceta który nie mowiac wam takich rzeczy stara wam sie oszczedzic zmartwien... co wcale nie oznacza ze ma na to przyzwolenie ....

Ich relacje z tego co mi opowiadal zawsze byly czysto kolezenskie, poznali sie na stazu i kumplowali, on razem z nia i jej kolezankami czasem wychodzili na imprezę, on jej pomagal, ona chciala zalatwic mu pracę jak jeszcze nie mial. Ona mu sie z samego poczatku podobala, bo ladna a on wolny ale powiedzial ze bylo to krotko i potem mu przeszlo. Spotykal sie z innymi laskami a ona miala w tym czasie chlopaka, teraz podobno tez ma ale juz innego ;] Na stazu kazdy ich uwazal za pare bo siedzieli w jednym pokoju razem i ogolnie bylo fajnie, ale nigdy nic wiecej nie bylo, zadnego buzi. Jak mnie poznal to tez podobno jej to powiedzial a ona ze fajnie ze mu sie ulozylo. W czasie naszego zwiazku ona pisala do niego, dwa razy w sumie tam byl, ale bo cos potrzebowala. Od wakacji sie nie widzieli i ona mu teraz pisze o kawe a wie ze jest ze mna ;] Jak obejrzalam jej profil na NK to "poskarzyla" mu sie ze jego dziewczyna oglada i wtedy tam do niej pojechal, ale powiedzial mi ze byl u niej i dlaczego.

Gość sla
tia ale faceci sa troche jak pies pawłowa,a jesli kolezanka bedzie cwana to go do wyra zaciagnie a on nie zaprotestuje,nawet nie wiesz do czego baby sa zdolne

Gość fankaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyno Ty masz racje

Gość całkowite zufanie
zwykle kończy się zdradą, posłuchajcie swoich znajomych, czy spodziewały się, że "coś takiego im się przytrafi" Z mężem znamy swoje hasła do poczty czy gg. Kiedyś przez GG koleżanka męża przysłyłała mu coraz bardziej osobiste listy, jakieś buziaczki, to jej odpisałam, że chcę numer gg jej męża, to wyślę jej mężowi listy w podobnym tonie i wymiękła... mąż też czasami żartuje, że jestem zazdrośnicą, a ja na to odpowiadam z przepięknym uśmiechem twarzy i przymilając się, że nie, nie jestem, ale każdej lafiryndzie wyrwę kłaki i przeflansuję twarz, a Tobie kotku co zrobię, to lepiej byś nie wiedział... żarty żartami, ale...

Gość całkowite zufanie
haaaa haaaaaa haaaaa każdy, no! gej nie! pracuję w babskim towarzystwie, nawet kaleka na wózku i całkowita fajtłapa się puści, gdy złapie okazję myśli każdy, nie każdy realizuje myśli i nie każdy korzysta z okazji

Gość patkaa24
ok zgadzam się z tym, że są kobiety,które są zdolne do WSZYSTKIEGO i takie niewinne spotkanie może się skoończyć hmm różnie,,, ale z drugiej strony jeżeli Twoj chłopak będzie chciał się z nią spotkać to i tak to zrobi czy będziesz o tym wiedziała czy nie.

myśli każdy, nie każdy realizuje myśli i nie każdy korzysta z okazji z tym wyjatkiem ze bedac w układzie partnerskim (narzeczenstwo,małzenstwo itp) idac na kawe do kolezanki mysle raczej o tym czy wypic u niej ta kawe z mlekiem czy tez nie .... W duzej czesci jest to zalezne ile ta kolezanke sie zna i jakie relacje mnie z nia łacza ..... osobiscie mam 2 dobre kolezanki i czesto sie z nimi widuje ...czesto sie widzimy na jakim piwie czy tez imprezie i co z tego ? moja dziewczyna nie robi z tego afery bo je poznała :D Jak sie chce byc w porzadku i zachowywac uczciwie wobec swojej drugiej połowki to zadne spotkanie na kawie z jakas inna kobieta raczej nie ma tutaj zadnego znaczenia

miłość polega no wolność a nie pilnowaniu ta modlitwa pomoże zrozumieć czym jest miłość miłość to wolność Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z miłością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księżycu. Archanioł nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej miłości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, Modlitwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi miłość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiał? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnaleźć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Gość patkaa24
hmmm

Gość całkowite zufanie
ja nie mówię o kobietach... ale faceci w 95 % myślą małą głową i jeżeli tylko zbieg okoliczności na to pozwoli, to zrealizują: marzenie, fantazję, potrzebę, rozrywkę, odreagowanie, zemstę za domową awanturkę... a nawet jak w przypadku znajomej zrobił to bo jak miał odmówić? nie umiał wybrnąć z sytuacji, to i stało się :p

on powiedzial ze mu sie z poczatku podobala, ale potem mu przeszlo bo za chuda, male cycki ale z twarzy ladna. Mowi ze nie chce byc z nia i nie bylby, bo ja mu zarzucilam ze pewnie go nie chciala :/ja wiem ze on nie szuka kontaktu, ona chyba tak... potem na wieczor napisal jej smsa ze dobrze byloby jakby mieli sie spotkac to wszyscy razem a nie tylko oni we dwoje.

prawdziwie zakochany będzie się kochał tylko z swoja wybranka nawet nie pomyśli o zdradzie

ja nie mówię o kobietach... ale faceci w 95 % myślą małą głową i jeżeli tylko zbieg okoliczności na to pozwoli, to zrealizują: marzenie, fantazję, potrzebę, rozrywkę, odreagowanie, ale skad wiesz ze to jest akurat 95% ? jakies statystyki prowadzisz ? Wiesz osobiscie wiele razy miałem okazje na tzw skok w bok , i tak jak piszesz miałem okazje ale tego nie zrobiłem ... a wiesz dlaczego ? bo własnie od tych wszystkich fantazji i spelnieniania marzen mam własna kobiete która szanuje i kocham ...:D Wszystko rodzi sie w głowie ...i takjak ktos wczesniej napisał ... do zdrady wcale nie bedzie potrzebne spotkanie na kawe a moze ku temu posłuzyc wyjscie z koszem na smietnik :P

Gość całkowite zufanie
markeba... Ty chyba w zbyt duchowym świecie żyjesz... a normalne życie to włosy w zlewie, skarpetki pod krzesłem i obszczana deska w kiblu i zdrada... zamiast broszurek religijnych poczytaj statystyki... ale spoko, "duchowi " żyją radośniej :D

Gość do calkowite zaufanie
jesli pracujesz w babskim towarzystwie, to moze baby sa wyposzczone i szukaja okazji. Ja opracuje raczej w meskim i sobie nie wypbrazam,zebym miala cudaczyc i unikac zycia towarzyskiego ze znajomymi , tylko dlatego,ze sa to mezczyzni. Na kumpelskiej kawie czesto sie spotykam, mój dom jest otwarty, często dolacza do nas moj maz, albo zona faceta. Normalnie zyję i normalnie traktuje ludzi. Fakt, ze nie wszyscy tak mysla, bywaja nachalne baby i czujnosc zachowac trzeba.

a jak miałabym zareagować? dla mnie wyjście do koleżanki na kawę to nie powód do wymyślania facetowi;O ja też chodzę na piwo czy drinka albo koktajl z kumplami, bez towarzystwa faceta i... ok:) związek dwojga ludzi to przede wszystkim wzajemne zaufanie,szacunek i szczerość oraz wierność i wszystko w tym temacie:) poza tym piszesz tak jakby kobiety nie zdradzały,a faceci byli tylko tymi złymi i wyrodnymi;) poza tym nie warto generalizować, zdrada nie zależy od płci, wieku czy statusu społecznego a od relacji w związku i podejściu do życia,pewnych wartości...

potem na wieczor napisal jej smsa ze dobrze byloby jakby mieli sie spotkac to wszyscy razem a nie tylko oni we dwoje widzisz jak twoj chłop ładnie przejawia oznaki meskosci :P Mysle ze on nie chce ci robic zadnej krzywdy .... Nadinterpretacje pewnych zjawisk czesto sa zgubne :D

mój kuzyn się powiesił bo jego zona 40 letnia zdradziła go z młodszym 25 lat

Gość sla
brat byc moze jestes wyjatkiem ale teraz posluze siewlasnym doswiadczeniem powiem ci krotko ,mysli jeden facet na 100 ale i ten sie slini na widok ladnej ,to po 1, po 2 uwierz mi zaden facet zaden nie jest w satnei wymyslic tego co wymysli nbaba zeby zdobyc faceta,tak naprawde nie wiesz co kombinuje kolezanka wyzej rzeczonego,i moim zdaniem lepiej dmuchac na zimne i tyle ,moze tamta ma nie winne zamiary moze ie ,alepo co to sprawdzac,ja mowie krotko ja to ja inne won,przy okazji okazjia czyni zlodzieja,

Gość całkowite zufanie
markeba... współczuję owieczce bez owczarni tzn. współczuję rodzinnych tragedii, nie braku przynależności do stada!

Gość całkowite zufanie
" Antubis strzeże przejścia z życia do śmierci". wiesz kogo cytuję, to tyle w kwestiach Twojej wiary, wróćmy do tematu...

uwierz mi zaden facet zaden nie jest w satnei wymyslic tego co wymysli nbaba zeby zdobyc faceta,tak naprawde nie wiesz co kombinuje kolezanka wyzej rzeczonego, zgadza sie nie wiem ? Ale czy kazda perswazja czy szczwane podchody cwaniakowatych panienek skusza faceta jesli on tego nie chce ? Z reguły tak jest ze facet nie przepuszcza okazji ....ale czesto sie zdarza tak ze motorem napedowym takich działan jest własnie posucha w obecnym zwiazku ...czy to w łozku czy tez w sferze mentalnej ... Zdrowy i normalny chłop bedac w szczesliwym pozyciu ze swoja kobieta nie zrobi skoku w bok ze swoja kolezanka od kawy .... No chyba ze jest juz tak napalony i wygłodniały ze po prostu bedzie mu to wisiało a konsekwencje tego czynu bedzie miał głeboko w pewnej czesci ciała.. czy faceci sie slinia na kazda atrakcyjna babke ? Raczej tak .... Tez lubie popatrzec na inne ale z ta roznica ze sa to tylko bodzce wzrokowe które zostaja tylko zapisane jako nic nie znaczace obrazy... Ale co lepsze to ostatnio kilka razy przyłapałem swoja jak oglada sie za innymi atrakcyjnymi babkami :P:P:P powód ....? Kobiety czesto tak robia by sie porównywac i ocenic co mozna u siebie jeszcze udoskonalic :P czy to w ubiorze czy sylwetce