Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skulska

Doświadczone mamy radzą

Polecane posty

Gość takei łóżeczko to jednak tylko
madoooonna---------> Twoje łóżeczko to też KLUPŚ, a model RADEK:) też mam Radka:D

O kurczę, bardzo ładne, a najładniejsze te małe stópki wystające spod kołderki :) 🌻 Najpierw chyba przejdę się po sklepach i popatrzę na łóżeczka na miejscu. Mam 1000 zł, które zachomikowałam na wydatki dla maluszka, ale nie chciałabym wydać wszystkiego na łóżeczko ;)

Gość takei łóżeczko to jednak tylko
spokojnie kupisz dobrej jakości łóżeczko za około 100zł:) no z małym hakiem pewnie;)

Wózek dziadek obiecał, że kupi ;) Ale temat wózków poruszę kiedy indziej. Dziękuję drogie mamy za rady 🖐️ :)

Gość emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
samo lozeczko moze nie jest drogie ale cale wyposazenie lozeczka to juz sporo: lozeczko, materac, posciel, przewijak, karuzela do lozeczka za to wszystko zaplacilam ok900 zl. fakt ze zachcialo mi sie przescieradla z falbana a ono kosztowalo 80 zl a zwykle z gumka 20 zl i to uwazam ze byl rzeczywiscie bezsensu wydatek. no i karuzela kupilam fisher price taka na pilota ale tych pieniedzy nie zaluje pilot super sprawa karuzela jest na baterie wiec gra dluzej niz ta nakrecana no i dzwiek jest ladniejszy pozatym ma chyba 7 melodyjek aczkolwiek moj synek uwielbia ta z dzwiekami natury w nocy jak sie przebudzi to mu zaraz wlaczamy i po chwili zasypia w ogole przy tej melodyjce bardzo sie uspokaja

Ja jednak postanowiłam kupić takie turystyczne.Nieprawda, że nie jest stabilne - należy z tych kojców wybrać właściwe :) Mój model jest bardzo stabilny...fakt, materacyk nie jest najwyższych lotów, ale można dokupić taki jaki dokupuje się do tradycyjnych drewnianych łóżek...Przewijak to kolejna kwestia - te dodawane do łóżeczek idealnie nadają się do zabierania ich ze sobą na spacer z wózkiem :) Ale też spokojnie można z niego korzystać w opcji przymocowanego do łóżeczka...Łóżeczko turystyczne jest funkcjonalne nie tylko ze względu na podróżowanie, ale łatwiej zawsze przestawić, odstawić...Ja mam spore mieszkanie i wiem, że kiedy będę robiła coś w np w kuchni mogę nie usłyszeć co tam Maleństwo wyprawia w sypialni:) Więc takie łóżeczko przewiozę sobie bliżej siebie:) Jedyne co mnie przekonuje do tych drewnianych to opcja późniejszego przekształcenia w łóżko dla starszego dziecka. Są takie większych nieco rozmiarów z wyjmowanymi szczebelkami itd itd. Ale zanim z kolei dziecko przeniesie się do takiego łóżka minie z 3 lata...To długo raczej :)

chociaz z kosztami przesylki to ten sam koszt co w sklepie

Gość do autorki.............
mam podobny i sprawdza się!!! Mój synek podczas zasypiania bardzo się "wierci" i w szczegelkowym miał same guzy i jak się udeżył o szczebelek to się wybudzał, a teraz smacznie śpi w łóżeczku turystycznym:)

no zeby sie nie udezalo dziecko podczas snu w szczebelki to wlasnie po to sa ochraniacze na szczebelki