Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamsie

czy to już paranoja??

Polecane posty

Gość pytamsie

czy ciąża jest możliwa mimo trzech okresów od stosunku, negatywnych testów i usg dopochwowego w 11 tygodniu po stosunku, które nie wykazało ciaży? Mam większe zyły na piersiach i przytyłam ostatnio.

Gość małyśmiesznymiś
paranoja jak kruca fiks!

Gość Ann//
To nie paranoja tylko choroba psychiczna

Gość pytamsię
od 12 godzin boli mnie głowa okropnie. Mam czasami bóle migrenowe. Ale boję się wziąć jakąś tabletkę, bo może jestem w ciaży :O.

Gość a moze wez mlotek
i jebnij sie w leb glupia babo

Gość pretensja
Jest możliwa ale tylko ciąża urojona .

Gość slyszalas o czyms
takim jak ciaza urojona?

Gość pytamsię
słyszałam

Gość malinkaaaaaa
znowu Ty??????????????????????!!!!!!!!!!! Pisałam już-idź do psychologa, następnie psychiatry bo to świadczy o jakichś zaburzeniach psychicznych! I to nie jest żart ani złośliwość.

Gość jezeli mialas
robione usg dopochwowe,to jak myslisz gdzie ta ciaza ci sie schowala?Nie bierzesz pod uwage zwyklego przytycia?Mam nadzieje ,ze bylas u ginekologa a nie weterynarza.

Gość pytamsię
jak tu nie zwariować, skoro od 2 miesięcy pobolewa mnie brzuch, a usg wykazało, ze wszystko ok :( czy to moga być nerwobole? takie kłucie po prawej stronie albo nisko?

Gość anik...
To mogą byc nerwobóle, bóle związane z jelitami itd. Skoro usg nic nie wykazało to nierozumiem czym sie przejmujesz???

Gość pytamsię
ja tez nie wiem.Kurcze, nigdy nie myślałam, że mnie tkie schizy dopadną. A wszystko dlatego, ze w październiku okres spóxnił mi się 9 dni. Choc to w sumie nic takiego, bo odstawiałam tabsy i cykle mi się wydłużają. Zwariowałam. Niby tak się nie przejmuję, ale jak tylko brzuch mnie tak dziwnie zaboli, to zaraz schizuję. No i te zyły...:( ale chyba mam jakieś problemy hormonalne po tabsach...:O

Gość anik...
Jak odstawiłas tabletki to nic dziwnego ze organizm teraz musi dojsc do siebie i ze masz niregelarne albo wydłuzone cykle

Gość pytamsię
wiem o tym i na prawde staram się nie myśleć o ciaży. Ale co jakis czas niestety przechodiz myśl w głowie "to na pewno ciąża". Ale tak to jest, jak się naczyta na kafeteii, ze babki się dowiaduja o ciąży na porodówce, bo ani brzuch, ani testy, ani lekarz... itd

Gość anik...
Nieweim kto i po co pisze takie brednie?! Jak mozna dowiedziec sie o ciązy na porodówce??? Nie mozesz wierzyc w takie rzeczy? Jak masz sie tak przejmowac i ślepo wierzyc we wszystko co ktos napisze na forum to lepiej wcale na nie niewchodz. Dziewczyno pomysl jak mozna wierzyc w takie bzdury?

Gość pytamsię
no wiesz koleżanka koleżanki itd... Albo o tym, ze można mieć okres w ciaży i potem człowiek głupieje i myśli "a moze to własnie ja jestem tym jednym przypadkiem na milion"

Gość pytamsię
nie trzeba długo szukać, aby znaleźć tu posty o normalnych orkesach w ciąży, o fałszywych testach, o tym, że kobieta dowiedziała się o ciaży, gdy zaczęła odczuwac ruchy dziecka itd.

Gość anik...
Jezeli masz jakiekolwiek wątpliwosci albo pytania to pytaj lekarza a nie naforum! Tutaj kazdy moze napisac co tylko zechce i specjalnie moze pisac bzdury albo przekrecac pewne rzeczy. Nierozumiem jak mozna czytac niesprawdzone informacje które ktos napisał na forum i tak sie tym przejmowac? A jakbym napisała ze objawem ciązy jest to ze nos robi sie zielony w zołte kropki to tez bys uwierzyła?!

Gość anik...
nie mozna byc takim naiwnym

Gość pytamsię
wiem, ze wpadam w paranoję, ale aż tak głupia nie jestem...:) A te moje głupie myśli psuja mi przygotowania do ślubu, bo co chwile mam myśli, ze będę musiała go odwołać

Gość psotka oleczka
ja tez kiedys wpadłam w taka paranoje , zrobiłam 4 testy ciazowe , okresy mialam byłam u lekarza a dalej myslałam ze to ciaza bo piersi mi sie powiekszyły nie jestes w ciazy , daj na luz

Gość anik...
Ja tez szykuje sie do ślubu:) Naprawde jak sobie nie radzisz z tymi myslami to pogadaj z jakims lekarzem, ginekologiem albo psychologiem

Gość psotka oleczka
pytamsie-- a dlaczego masz takie mysli o odwołaniu slubu ? kiedy masz ślub ? jesli moge zapytac?

Gość pytamsię
po tym usg sie uspokoiłam, bo nawet sama patrzyłam na monitor. A potem znowu sfiksowałam :O

Gość pytamsię
slub mam w czerwcu. Czyli jesli byłabym w ciaży, to akurat bym rodziła :D

Gość psotka oleczka
pytamsie - wrzuc na luz , testy negatywne okresy mialas normalnie -usg dopochwowe było więc o co chodzi Ciąży nie ma !!!! :)

Gość pytamsie
dobra chyba wyluzuję... powiem wam jeszcze tylko jedno- wczoraj miałam migrenę, myślałam, ze zejdę, ale nie wzięłam tabletki, bo "moze jestem w ciąży" :O

Gość pytamsie
aha, pisałam o tym wczoraj :D:D