Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana bardzo

Dziwne podejscie do urlopu co robic?

Polecane posty

Gość ajsdbdhe
Makabra a moze on powinien jednak zapłacić za Twoje wakacje skoro zarabia duzo.

No ja też się dziwię, że koleś nie chce wyłożyć kasy na wspólny urlop, choć zarabia tyle że stać go co raz na wyjazdy podczas częstych urlopów (dwa miechy! ło matko, zgłupiałbym ze szczęścia :-) ) Może zamiast urlopu zamieszkajcie razem? Lepsza inwestycja pieniędzy i czasu.

MiśRuchatekCoKlapnięteŁóżkoMa -------- od 3 miesiecy szukam pracy wysylam po 20maili dziennie plus codziennie robie przechadzke po miescie za praca- do tego podejmuje kazda mała nielegalną prace - np myje okna , a do tego pisze referaty za kase - wiesz moze nie za duzo zarabiam ale na jedzenie mam. Mam tez odlozona kase na rachunki na kolejny miesiąc - ale co bedzie za miesiąc tego nie wiem. Mam jeszcze dostac zwrot pieniedzy z urzedu - generalnie powinnam dostac w granicach 3 dobrych pensji - ale musze ta kase wydac na szkole i na egzaminy ;) a nie na wakacje na karaibach ;) i mowilam mu milion razy ze jak chce to niech sam jedzie bo nie mam kasy a on ze mi pozyczy. Po czym za 20 minut dodaje ze pozyczyl kase jakims tam znajomym na bilety do polski na swieta i to jest glupie bo jak nie maja kasy to powinni siedziec na tylko anie wozic sie do polski na swieta

a i jeszcze ja stawialam sie w jego sytuacji - jak by on stracil prace a ja miala kase to zaproponowalabym ze ja zaplace za wakacje ;) bo dla mnie zamiast kasy wazniejsze jest bycie w fajnym miejscu z druga osoba niz pieniadze. A jak nie to zaproponowalabym inna forme wypoczynku tansza i dostepna dla niego ;) a wspaniala wycieczke przelozylabym na inny teramin - majac do dyspozycji 2.5 miesiaca wakacji tak jak on ;)

Gość majsjsd
Dziwny temat miałam podobnie.....zerwałam i nie żałuję....to egoista jest .....daj se z nim spokój

Gość ewulcia z wrocławia
o i ja tez sie dolanczam do wypowiedzi wyzej