Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do Was

Czy kochacie sie z partnerem podczas okresu?

Polecane posty

Gość pytanie do Was

?

Gość jesli sie nam zachce
to musimy :)

Gość lddfsd
tam, ale tylko jak już mniej krwawie...

Gość pivonka
nie kochamy sie bo moj facet tego nie lubi i co najgorsze jeszcze 2 dni po okresie sie do mnie nie zbliza bo twierdzi ze jeszcze cosb tam moze byc okropne ;/

Gość pytanie do Was
bo ja zawsze podczas okresu mam straszną ochotę na sex ale z drugiej strony głupio bym się czuła...

Gość mój partner nie miewa okresu

Gość Ukojsij
Nie powinno uprawiać sie sexu podczas okresu. Dziewczyna może sie nabawic poważnej choroby.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa
Hm. Moim zdaniem to jest nie higieniczne nawet jesli w gumce. Zreszta ja podczas okresu jakos nie mam ochoty. Źle się czuję.

Gość kajus24
My uprawiamy seks w pierwsym dniu ( malutko krwawie ) i od 4tego. W sumie okresy mam 7 dniowe ale tylko przez 2 max 3 dni z duzym krwawieniem. Pozdrawiam!

Gość czarnula210
a co to za przeszkoda, jest jeszcze anal, a facetowi robisz laske i jest sex w okres

mi i mojemu partnerowi to nie przeszkadza...ja na poczatku czułamsie niekomfortowo ale on mowi ze to normalna ludzka rzecz

Gość aniulka1234
To zależy od tego czy mamy na to ochotę, a na ogół nie mamy, bo wtedy nie ma zbyt wielkiego pola do popisu z grą wstępną (jeśli chodzi o cipkę), ta krew śmierdzi i jeszcze wszytsko dookoła plami. Okres trwa mi 5 dni, czasem krócej, wiec warto poczekać. Ale nie raz kochałam sie podczas okresu zarówno wtedy jak krwawienie było słabe jak i kiedy było obfite.

Nie widzę przeciwskazań, z kochaną kobietą mi to nie przeszkadza, zaś ona w czasie okresu jest bardziej pobudzona seksualnie. Niezbyt to estetyczne, ale nie ma problemu- trzeba się umyć po seksie i już:)

Seks podczas okresu nie jest wskazany, choć wiem,że wtedy jest największa ochota, ponieważ wtedy kobieta jest niezwykle narażona na wszelkiego rodzaju infekcje dróg rodnych, od grzybicy począwszy na zapaleniu szyjki, ropniu,etc.skończywszy.byłam miesiąc w szpitalu więc wiem co mówię i naprawdę nie polecam.po prostu nie warto.

na poczatku miałam opory bo wydawało mi sie to baaardzo nie higieniczne :/ ale spróbowałam i nie było źle. jeżeli mamy ochote na sex w czasie jak ja mam okres to czemu by nie?

Nie mam z tym oporów. Moja Pani raczej nsię krępuje, ale już zrozumiała, że to dla mnie nie problem, a i Ona częściej chce w trakcie okresu. Dziwne, prawda? Jakiś wyższy poziom hormonów w te dni, czy zakazany owoc lepiej smakuje?

Gość znow zaliczylam
podczas okresu to tylko w doopke :)

Gość krakersiczka
My kochamy się podczas miesiączki, ja miałam opory ze względu na jego poczucie estetyki, ale on wyjaśnił mi, że kocha wszystko co jest moje więc nawet mi tampony wyjmuje i wkłada :) Obrzydliwe? Ach Ci zakochani... :P

Gość Wypróbowane..
Robimy to w łazience przy jednej świecze..prawie ciemno. Potem wspólny prysznic i... jak zaświecimy to nie ma śladu. To jest wersja uproszcona. Wersja trudniejsza: Pieszczoty delikatne piersi i nad cpika , ale bez dotykania niżej długo i delikatnie, a czasami mocno po udach i po pupie i znowu delikatnie nad cpiką i ciut niżej... W nagrodę - lodzik.

Sa ludzie którzy bardzo się kochają i minetka w czasie okresu zupełnie nie przesadza potem można się umyć i jeszcze zobaczyć twarz w lustrze wygląda jak byś dostał dobre manto Problem tylko w tym że schnąca krew lepi się do łechtaczki i drążni ja.

Gość beverley
my to nazywamy na indianca heh :D zawsze to robimy ,codziennie nie ma takiej opcji zeby przez okres przestac sie na prawie tydzien kochac,jedyne co to podkladamy recznik i tylko ja jestem wtedy na dole a on na gorze

Gość Elida
13:00 [zgłoś do usunięcia] Noctua Seks podczas okresu nie jest wskazany, choć wiem,że wtedy jest największa ochota, ponieważ wtedy kobieta jest niezwykle narażona na wszelkiego rodzaju infekcje dróg rodnych, od grzybicy począwszy na zapaleniu szyjki, ropniu,etc.skończywszy.byłam miesiąc w szpitalu więc wiem co mówię i naprawdę nie polecam.po prostu nie warto. Dlaczego tak sie dzieje i czy to prawda?

Gość beverley
zawsze sie kochamy podczas okresu i nigdy nie zlapalam zadnej choroby wiec dziwia mnie nie ktore odpowiedzi