Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 16 lat

Miłośc oralna i zaplodnienie

Polecane posty

Gość On 16 lat

Czesc - mam 16 lat i chce zrobic mojej dziewczynie dobrze - tylko minetka i nic wiecej pozatym - moje pytanie - czy moze dojsc do zaplodnienia gdy bede jej dogadzal ??

CIekawe jak? :| Musiałbyś jej tam \'wsadzić (głupio to określiłam:p) plemniki najpierw.. Ehh tak to jest właśnie jak się małolaty biorą za rzeczy dla dorosłych.. ;p

Gość On 16lat
Wlasnie Sory za takie cos :) - ale sam powienes wiedziec ze dzieci w naszych czasach chca czegos nowego wiec szukaja tego co nie mozna i proboja tego :) - czyli nie mam sie niczego obawaiac tak ??? jesli tylko jej zrobie minetke ???

No ja wiem tylko niech się biorą za to odpowiedzialnie :P (choć nie wiem czy w tym wieku sie tak da..) no ale.. nie masz czego się obawiać.. przecież śliną jej nie zapłodnisz.. :| i tak jeszcze słowo od siebie.. przemysl to dobrze, bo nie z czym sie spieszyc, wierz mi.. :P zebyś potem czegoś nie żałował ;)

Gość malinkaaaaaa
ehhh, nie ma to jak pytania gimgówien. Tak, zapłodnisz ją, przecież nie tylko tam na dole masz plemniki,one są wytwarzane też w ślinie. 😭.. żenada.

Gość On 16 lat
Wlasnie teraz biore lekcje na temat rozmnazania xD