Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 M贸j problem

Bol膮 mnie piersi

Polecane posty

Go艣膰 M贸j problem

Hej! Mam taki problem ze od prawie dwoch tygodni nie przestaja bolec mnie piersi... zaczelo sie od tego ze zrobilam sobie przerwe w plastrach, i mniej wiecej po tygodniu od dnia w ktorym powinnam nakleic kolejny plaster(ale juz go nie nakleilam) zacze艂y mnie bolec. Uros艂y bardzo, mysle ze ok. 2 rozmiary, sa napuchiete, i bardzo bola:( to nie jest taki bol jak przed okresem. Musialam kupic nowe staniki. Po miesi膮cu przerwy, zaczelam naklejac kolejne plastry, ale nic sie nie zmienia. trwa to juz prawie dwa miesiace:( czy wiecie dlaczego moze sie tak dziac?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 co艣
A w ci膮偶y nie jeste艣?Bo moja siostra po plasterkach za miesi膮c rodzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M贸j problem
Wiesz co, przelecialo mi to pare razy przez glowe, ale staram sie o tym nie myslec... przeciez to tak male prawdopodobienstwo. Ale jak widac z Twojego postu - a jednak sie zdarza:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halooooo
?? Nikt nie pomoze??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halooooo
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktooooo
Przeczytaj ulotke tam pewnie bedzie napisane cos na ten temat. Ale mnie tez piersi bola艂y po odstawieniu tabletek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M贸j problem
Ale tak jak mowie, to nie jest taki zwykly bol piersi, jak sie zaczyna brac hormony, albo jak idzie na okres. Ja mam wrazenie ze mi je rozerwie w koncu. I troche dlugo to trwa bo juz prawie dwa miesiace:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to idz do lekarza
ja was kobiety nie rozumiem, boli jak cholera a wy sie na kafe pytacie... Jakby nie mozna by艂o do lekarza i艣膰, nawet prywatnie... Nie pytaj si臋 co ci jest tylko do lekarza zapierdalaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M贸j problem
No tak, pewnie jak niedlugo nie przejdzie to pojde. Ale jakos tak mi glupio isc do lekarza z bolem piersi:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak bedziesz miec
raka to te偶 ci b臋dzie g艂upio? Dziewczyno, ciebie boli dwa miesi膮ce a piersi sa powi臋kszone! Ja bym po miesi膮cu ju偶 posz艂a, przynajmniej si臋 zapyta膰. Od tego do cholery jest ginekolog!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maritaaaaaa
Mam takie same dolegliwo艣ci. Do tego moj 艣luz jest bia艂y, taki mleczny... Prosze powiedzcuie co to moze byc:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maritaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moj problem
Witam! dziewczyny sluchajcie! Od tamtej pory przez dwa dni pojawila sie taka serowata wydzielina z pochwy, pozniej przez kilka di bialy sluz. Wczoraj zauwazylam slady krwi:( i dzisiaj to samo. Na dniach zaczyna mi sie okres(mam nadzieje) i zaraz po okresie oczywiscie lece do lekarza. Mialyscie cos podobnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 korciaa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pppppppppppppppppppppppp
zr贸b test ciazowy. ja mialam podobnie i okazalo sie, ze w ciazy jestem:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 korciaa
Ooo matko, nie straszcie mnie. Przeciez stosowalam plastry!!:( i co? takie plamienie moze pojawic sie w ciazy????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danielaaa
Kurcze mam podobne objawy. Co to moze byc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danielaaa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margolkaaaa
Ejj jak sie jest w ciazy to mozna krwawic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejjjjjjjjjjjjj pomozcie
up

Udost臋pnij ten post

S艂uchaj to s膮 definitywne obiawy ci膮偶y a plamienie pojawia si臋 chwilowo jak zagnie偶d偶a si臋 jajeczko zrob test i b臋dziesz wiedzia艂a!Na co ty jeszcze czekasz dziewczyno ?? zamartwiasz sie od tygodna zamiast zrobi膰 podstawow膮 rzecz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korciaa
Dziewczyny ne serio tak jest z tym plamieniem?? No nie straszcie mnie:( dzisiaj to samo przez caly dzien:( Wiem co sobie myslicie, ze jakas idiotka, ja tez tak zawsze myslalam ze idiotki boja sie a nie zrobia testu:/ ale caly czas nie chce dopuscic tej mysli do siebie:( przeciez to tak malo prawdopodobne:(

Udost臋pnij ten post

Bardzo prawdopodobne mam 3 kole偶anki z ci膮偶膮 w trakcie stosowania plastr贸w.Zr贸b ten test b臋dziesz mia艂a 艣wiety spok贸j!!!!

Udost臋pnij ten post

lepiej zr贸b test i bedziesz miala spok贸j, spokojnie mi nawet jak wyszedl pozytywny to nie dalam sie i zrobilam inny i jest ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korciaa
Pharaonkaaaaaa wyszedl Ci pozytywny test, i jednak okazalo sie ze nie jestes w ciazy? Ja tez juz raz robilam (zapomnialam o dwoch tabletkach:/), wszedl na szczescie negatywnie, ale stres byl:( wtedy to byl 3 tydzien brania tabletek, wiec wiedzialam ze ryzyko bylo male... ale teraz naprawde dziwnie sie czuje, cos dzieje sie z moim organizmem dziwnego, podswiadomie tez czuje ze to moze byc ciaza, ale moze to sama juz sie tak nakrecam:( P.S. Dzieki dziewczyny za odpowiedzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1111111111111
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klajdelka
Noo kolezanko ewidentne objawy ciazy:) a plastry... hmmm... sama znam pare przypadk贸w, w ktorych nie zadzia艂a艂y:) takze zrob test, upewnij sie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariolkaaaa
ciaza:)

Udost臋pnij ten post