kasia92 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Mam kilka pytan. Za dwa miesiace koncze 17 lat. Miesiaczkuje od ponad 4, mimo to nadal nie mam regularnych miesiaczek (przykladowo najpierw mam po 28 dniach, potem 30, 31) Zastanawiam sie czy to normalne, czy mam powodu do niepokoju. Jesli to cos zmienia dodam ze mam troche problemy z nerwami i stresem. Mysle tez o antykoncepcji. Czy jestem za mloda na tabletki lub plastry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzybiczanka Napisano Styczeń 12, 2009 Za mloda jestes, ale chyba nie masz wyjscia. Jesli nie chcesz bawic. Chyba, ze prezerwatywy. Twoj okres jest ok. Takie wahniecia nie swiadcza o zaburzeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinkaaaaaa Napisano Styczeń 12, 2009 kasia92- nie jesteś za młoda. Są teraz tabletki,specjalnie przystosowane dla młodych dziewczyn zaczynających współżycie- yasminelle,yasmin... Idź do ginekologa i porozmawiaj z nim;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość an// Napisano Styczeń 12, 2009 Takie okresy sa zupełnie normalne i jak najbardziej regularne!!! Bardzo zadko jest tak ze kobieta ma okres idealnie co do dnia bo organizm to nie maszyna. Jezeli chodzi o te tabletki to moim zdaniem jestes za młoda. Wiem sama po sobie co to świństwo potrafi zrobic w organizmie młodej dziewczyny. Branie hormonów to nie to samo co łykanie witamin. Poczytaj w necie, jest sporo informacji. Decyzja nalezy do ciebie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach