Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaufanie jej

ciągle mnie krytykuje

Polecane posty

Gość zaufanie jej

mój facet ciagle mówi, ze mam cos nie tak to podbródek, to biust za mały, a nie daj Boże mijamy jakąs lale oglada sie za nią z 3 razy az w koncu komentuje, ze to prawdziwa laska itp itd. Powiem, ze bardzo mnie to boli bo moze nie jestesm jakąs pieknąscią ale przez wiekszosc mezczyzn uwarzaną za ładną

Gość trybun
poka cyce to ocenimy, czy facet ma racje czy racji ne ma.

Faceci tak maja. Ale mimo ogladania moga naprawde szczerze kochac. Ta krytyka wytykanie moze byc objawem tylko tego ze sie z toba dobrze czuje i uwaza ze moze ci wszystko powiedziec. tak samo jak ty jemu, a to tylko po to by potem bylo lepiej. gdyby uwazal te sprawy za istone.. istotnie by cie zostawil lub nie kochal

Gość butrex
To zacznij jego krytykowac.

Gość zaufanie jej
ale ja juz mam dość:/ w ciągu jednego wyjscia do Centrum Handlowego słysze przeciętnie co 10-15 min popatrz tam ta blondyna ale laska, a jak ubrana śliczna mini nie to co Ty... :/

Gość zwss
Faceci tak maja. greenlight przykro mi wyprowadzac cie z bledu, ktory byc moze trzyma cie przy zyciu ale faceci tak nie "maja" przynajmniej zaden z tych, z ktorymi ja mialam do czynienia tak nie "mial" facet autorki zachowuje sie tak, ze wprost daje jej do zrozumienia, ze nie jest dla niego atracyjna kazdy ma swoj gust i nie widze powodu, zeby wiazac sie z osoba, ktora nam nie odpowiada az sie prosi zapytac go - dlaczego nie mozesz miec takiej laski?

Gość tresska
Facet ma jakis problem ze soba i Twoim kosztem probuje cie dowartosciowac. Chce chyba, abys miala zerowa samoocene i byla mu wdzieczna, ze z toba jest.

Gość zaufanie jej
kiedyś w sklepie jak go obsługiwała jakaś blondyna po wyjściu stwierdził, ze z taką dziewczyną to mógłby się ożenic:( ale ona pewnie może mieć lepszego niż on...

Gość zwss
ale ona pewnie może mieć lepszego niż on odpowiedz: tez tak sadze jestes masochistka?

Gość zaufanie jej
wsumie to prawda, pomimo swojego na pozór cwaniactwa ma kompleksy i niska samoocenę, którą próbuje dowartościować drogimi markowymi ciuchami.

Gość zaufanie jej
zwss chyba jestem:/

Gość zwss
enjoy :)

Gość ciotka Tekla
co ty jeszcze z nim robisz ? to palant !

Gość tresska
*probuje SIE dowartosciowac, sorry za blad. Zastanow sie czy warto byc z takim facetem...partner powinien wspierac i nas dowartosciowywac, a nie gnoic i sprawiac, ze czujemy sie coraz mniej atrakcyjne.

Cholera, ja nigdy tak nie miałem, a jestem facetem. Nie oglądam sie za innymi, raz nawet "wtedy aktualną" pannę zaniepokoiłem faktem, że nie oblukuję innych, że pewnie coś ukrywam itd. :-) Nigdy tak nie miałem i mieć nie będę. Nawet gdy byłem z kompletną deską (a wiedziała, że lubię biuściaste babeczki), to czuła się niezręcznie - a ja kochałem te jej malutkie czułeczki........bo po prostu były jej częścią, jedną z wielu jej częsci które kochałem dotykać. Co z tego, że nie były duże ani nawet średnie.

Gość zwss
tekla teraz to sie wtracasz w gust i hobby autorki tematu ja lubie byc chwalona, ona ganiona swiat jest roznorodny :)

Gość frufru
powiedz mu żeby wypierdalał do innych alsek, a nie dajsz się dymać a on o innych mysli! masz Ty rozum czy juz calkiem nie??

Gość zaufanie jej
ja też lubię być chwalona:/ poprostu zależy mi na tym facecie a widzę, że z czasem to się poglębia. Parę dni temu opowiadał o jakiejs brzydkiej dziewczynie swojego kumpla i przy tym stwierdził" była nawet brzydsza od Ciebie" a wiecie co w tym wszystki najdziwniejsze?? to on mnie podrywał zabiegał o mnie tygodniami, bo to on mi się nie podobał... a teraz takie teksty :/

Gość ech ech
on sam nie wie czego chce, albo dowartosciowuje sie przez takie teksty, ja bym juz mu wygarnela dawno to wszystko

Gość przejedz sie po nim pare razy

Gość a ile on ma lat
bo chyba nie dużo

Gość masochistka laska
a ja mysle ze cieie to rajcuje jak ktos cie poniza dlatego z nim jestes

Gość trelemoooorele
powiedz mu,żeby w takim razie sobie zmienił kobiete... bo Ty zasługujesz na kogoś kto pokocha Cię taką jaką jestes...

Gość zgadzam sie z wyzej

Gość huhuhuhuhuhu
nie martw się mój robi to samo

Gość powiedz ze 0 seksu
ja bym mu dała kopa

Gość ghfhffghf
ja bym sie tak nie męczyła, tyle jewst facetow, Ty jestes atrakcyjna znajdz sobie takiego co cie bedzie chwalił a nie ganił

Gość MMonikAA
On cie nie kocha i zostawi cię, jak tylko jakaś zwróci na niego uwagę. Wyżywa się na tobie, bo mu pozwalasz. Jeśli go nie zostawisz, to nie miej do nikogo pretensji, jak ci kiedys podbije oko. Sama sie na to godzisz. Wszystkie ofiary przemocy w związkach dają się podporządkować, a potem czują się nikim, nie mają siły odejśc. Gościu traktuje cię jak ścierę, Jesteś nią??

Parę dni temu opowiadał o jakiejs brzydkiej dziewczynie swojego kumpla i przy tym stwierdził" była nawet brzydsza od Ciebie" :O :O twoja facet to zwykly cham z zerowym poczuciem wlasnej wartosci