Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzeIrycze

jak sobie z tym poradzi?

Polecane posty

Gość siedzeIrycze

Czesc. Wlasnie "rzucil" mnie chlopak. po 5 latach. nawet nie powiedzial tego wprost tylko napisal na gg ... prosze, napiszcie cokolwiek bo zwariuje!!! w dodatku siedze sama, nie mam nikogo z kim moglabym pogadac... siedze i becze. za chwile zwariuje...

Gość jego strata
Widocznie mimo tych 5 lat to jeszcze nie było TO. 🌼

daj sobie spokoj...to jakis tchorz skoro nie umiał porozmawiac z Tobą i powiedziec prosto w oczy...jestes pewnie b. młodziutka ...co to jeden chłopak na swiecie...?

Gość zwss
nie martw sie moze to bylo do dziewcyzny, z ktora krecil na boku i przypadkowo wyslal do ciebie ;) a znia zrywa z milosci do ciebie :p

Gość siedzeIrycze
niby to wiem, ze widocznie to nie bylo to, tylko dlaczego to tak boli? nic tego nie zapowiadalo. kompletnie nic. nie dalej jak tydzien temu rozmawialismy o slubie, z jego inicjatywy rozmowa zeszla na ten tor. to on stwerdzil ze "trzeba by sie bylo pobrac w koncu"... no nie moge nomalnie... siedze i zalewam sie lzami i serce chyba mipeklo na tysiace kawalkow. tak bardzo boli:(

Gość siedzeIrycze
nie jestem tak bardzo mlodziutka. mam juz swoje 25 lat... on 28

Gość zwss
trzeba bylo nie rozmawiac o slubie sledze kafe i widze, ze kazda kobieta, z ktora facet zerwal pisze, ze planowali slub to jakies fatum !!!

Gość siedzeIrycze
to nie ja zaczelam o tym slubie, nie ja chcialam wychodzic za maz. takze mysle ze nie rozmowa o slubie byla przyczyna. z reszta nie chce chyba nawet wiedziec jaka byla przyczyna. niby wiem ze skoro tak zrobil to nie powinnam za nim plakac, tylko k***a dlaczego tak bardzo boli...

jejku 25 lat! to jestes młoda i wszystko przed Tobą ...i na pewno nowa MIŁOŚĆ :)

Gość siedzeIrycze
staram sie sobie tlumaczyc ze minie, ze zapomne, ze ten "zwiazek" nie byl nic wart... tylko ile to trwa? jak zapomniec? co zrobic zeby tak bardzo nie bolalo? co zrobic zeby chcialo sie rano wstac? zeby miec sily cokolwiek ze soba zrobic...

Gość Anturia
Tego kwiata jest pół świata. Zacznij wychodzić do ludzi i baw się, olej go i poszukaj szczęścia gdzie indziej. Recepta stara jak świat...

Gość siedzeIrycze
wiem ze macie racje, tylko nie umiem tego przelozyc na swoje zycie.

na początku boli, strasznie boli...ale moze masz jakas dobrą kumpele, razem wychodzcie, nie siedz w domu... Jesli nie masz kolezanki, idz na solarium do kosmetyczki moze do fryzjera, albo wybierz sie na zakupy.

Gość siedzeIrycze
Powiem Ci choc wiem ze zle zrobilam, ze to On byl moim przyjacielem przez caly ten czas. to jemu moglam sie zwierzyc. to on mi zawsze pomagal. kolezanki mam, owszem, ale w moim rodzinnym miescie. teraz mam sesje, siedze w Wielkim Miescie, a ludzie ze studiow zakuwaja...

Gość ojojojojojoj
jakbym widziala siebie sprzed roku, rowno roku... nie pociesze sie - bedzie bolalo,nawet bardzo. ale z czasem coraz mniej, tylko mam jedna rade - pod zadnym pozorem nie daj sie wciagnac w gre pod tytulem "przyjazn z bylym", bo sie pograzysz.

Gość siedzeIrycze
ta niby przyazn to szczerze mowiac mam gdzies. kocham go ale mam do niego tak ogromny zal ze chyba nigdy ni ebede go chciala juz widziec. tak mis - dla mnie to jest tak niepowazne zagranie ze nie moge w to uwierzyc. gdybym wiedziala ze z niego taki tchorz....

Gość osoba_trzecia
Kobieto - skoro w taki sposób zerwał, to się ciesz, że jesteś sama a nie ... w towarzystwie dzieci, i nie rycz, bo nie warto, za kimś tak pozbawionym klasy, wylać ani jednej łzy

Gość kachammm18
Wiesz co jak to dobze rozegrasz to facet sam cie bedzie prosił na kolanach zebys wrocila ...jestem tego pewna ale moim zdaniem najgorsze w tej sytuacji jest np. wydzwanianie do niego proszenie o powrot itd niektore dziewuchy nieraz tak robia jak bedziesz honorowa sam wroci !!!!a ile on ma lat?

Gość siedzeIrycze
on ma 28 lat. ja 25. nie zamierzam do niego dzwonic bo czuje do niego tak ogromny zal ze nie umialabym powstrzymac sie od wrzucenia mu co o nim mysle...

Gość tosss
takie sa chlopy z nimi zle,bez nich jeszcze gorzej ale co zrobic??dasz rade,bo musisz dac;bo przeciez za "chwile" poznasz kogos kto wynagrodzi Ci to wszystko-tak po prostu musi byc! 👄

Gość siedzeIrycze
dziekuje Wam bardzo... w sumie to co tu napisalyscie to wszystko prawda. I wiem o tym. Musze tylko zaczac to stosowac w moim nowym zyciu a jakos to bedzie ... dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam i zycze wszystkim duzo szczescia:)

Jeśli masz ochotę poczytać, to podaj maila , wyślę Ci fajną książkę .. \" Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa \" :-)