Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASNDRA

JAK TO MOZLIWE,ŻE FACET, KTÓRY MÓWI,ŻE KOCHA ...

Polecane posty

Gość KASNDRA

swoja żonę zdradza ją z ex,

Gość frufru
bo podobno z ex to nie zdrada. a tak naprawde - widocznie nie kocha żony skoro ma tak głęboko w dupie jej uczucia.

Gość podobno można kochać
jedną kobietę a bzykać się z inną, tak twierdzą niektórzy moi znajomi, przy okazji twierdzą, że do bzykania nie wymagają uczuć tylko tego, by laska się podobała, była śmiała w te klocki lub ogólnie po imprezie "może się zdarzyć" wkurza mnie takie gadanie, ale niestety tak mówią...

Gość wspomnienia warte uwagi
ja tak mialam :( Bylam z facetem, ktory za mna szalal, to byla wielka milosc, ja dla niego ta jedyna a on dla mnie tym jedynym.Sielanka trwala 1,5 roku, rozdzielilo nas wojsko a ze byly to dawne czasy,wiec poszedl tam na 2 lata....kontakt ograniczony, tesknota ogromna i co? ten tak mocno zakochany zdradzil mnie :( a do tego twierdzil, ze to z tesknoty za mna, ze potrzebowal bliskosci itp. brednie. Oczywiscie nie uwierzylam, nie wspomne jaki byl bol rozstania, serce rozszarpane na pol. On wariowal, prosil, blagal, nawet na kolanach, mowil,ze mam sie opamietac poki jeszcze czas (jakbym to ja rozwalila zwiazek) dodam,ze przygoda z ta panienka nie bylo jednorazowa :( Walczyl pol roku i choc serce mowilo co innego, to jednak rozum zwyciezyl, balam sie, ze jesli raz to zrobil,to zrobi kolejny. Skoro "kocham" potrafi pojsc na bok i bez problemu potrafil zajac sie kims innym, nie czulam sie pewnie w tym zwiazku.... Dzis po wielu latach los mi to wynagrodzil, mam wspanialego meza, ktorego kocham bardzo, jednak nie tak szalenczo jak tamtego.....i nic na to nie poradze, ze czasem o nim mysle :(

Gość frufru
dobra oni to przedstawiają od swojej strony ze nie trzeba kochac laski zeby ją bzyknąć ale od drugiej strony - skoro mozna tak skrzywdzić kogos kogo sie kocha to co to za miłość?... zapytaj kiedys znajomych. i niech nie pieprzą ze co to za krzywda, że przeciez ta "kochana" osoba się o tym nei dowie itd. Ja się pytam "co w Tobie siedzi, co Ty czujesz za miłość, skoro pozwala Ci zachowywac się nie fair względem drugiej osoby, rzekomo przez ciebie kochanej?" to jest dupa a nie miłosć...

jak mowi, ze kocha, to sa to tylko slowa lecz czyny mowia co innego... Podobno my kobiety na to inaczej patrzymy, sex scisle wiazemy z miloscia a faceci potrafia spedzic upojna noc z jedna a nastepnie wracaja do zony mowiac jak bardzo ja kochaja..:o Tylko czy to przypadkiem nie sa wyrzuty sumienia i mowia tak, bo chca je zagluszyc ????

Gość KASNDRA
ta sprawa nie dot. mnie ale bardzo bliskiej mi osoby, która mi się zwierzyła, próbuje ja zrozumieć ale ....wniosek dla mnie nasuwa się taki,że chyba coś nadal musi mieć do tej ex, skoro maja stały kontakt, ta zona o niczym nie wie chodzi mi oto,co nim kieruje skoro niby ją kocha, z ex łączyło ich kiedyś bardzo wiele, długo byli razem, ta osoba chyba się trochę pogubiła, chciałabym pomóc ale nie wiem jak,

mówić to można wiele rzeczy, to ni ete czasy gdzie słowo coś znaczy.

Gość frufru
niech zgadnę, ta Twoja znajoma osoba to właśnie ta ex. niech się laska ogarnie i albo w jedną stronę albo w drugą - albo mu da spokój, albo niech go zmusi do rozwodu. póki co robi za dziwkę. a facet żony ewidentnie nie kocha. jakby kochał toby jej świństw nie robił.

Gość KASNDRA
dokładnie, a ona tez tak myśli jak Wy i robi sobie przez to nadzieje, ja mam troche inne zdanie, możliwe, że szuka przygody, a byłą najłatwiej zwłaszcza,że na niego leci

Gość kto pyta nie bladzi*
KASNDRA a moze to ty zdradzasz swojego meza z ex??