Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fijolka

rocznica ślubu rodziców chłopaka

Polecane posty

Gość fijolka

Nie wiem czy umieszczam ten temat w dobrej części forum, ale niech tam ;) za półtorej tygodnia wybieram się na 25 rocznicę ślubu rodziców mojego chłopaka. nie znam się z nimi jeszcze bardzo dobrze ale na pewno nie wypada przychodzić z pustymi rękoma. proszę Was o poradę, nie chcę wydawać dużo pieniędzy na to, żeby nie było, że \"próbuję się wkupić do rodziny mojego faceta\". Pozdrawiam i czekam na pomoc ;)

Gość Tez mam chlopaka
Proponuję porozmawiać z chłopakiem, niech coś podpowie, a jeśli jesteście długo razem i macie poważne plany - kupcie coś razem. Jeśli sama kupujesz to może jakieś ekskluzywne czekoladki i droższe wino? Moim zdaniem to zawsze dobre, a nie jest to niepotrzebny bibelot, który będzie leżał na półce i się kurzył. Możesz też kupić np. ładny album na zdjęcia jeśli wiesz, że mają niepoukładane, albo album o regionie, do którego chcieliby pojechać lub jeżdżą. Może kolekcja filmów na DVD (np. ja kiedyś kupiłam całą serię Czterech Pancernych) albo książek (tu: Absurdy PRL'u - mój tata po raz pierwszy od wielu lat przeczytał w niesamowitym tempie 3 książki). Ważne żeby dowiedzieć się co lubią. Prezent nie musi być drogi - ma być trafiony.