Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza na rozstajach

co zrobić gdy się zgubiło orginalny klucz do samochodu?

Polecane posty

Gość koza na rozstajach

jest jakiś ratunek?

Gość pewnie masz jeszcze drugą
parę, bo nie uwierzę, że masz tylko jedną. Idź do ślusarza i zrób duplikat

Gość koza na rozstajach
francuskie -z komputerem pokładowym

To ślusarz nie pomoze, masz immo w kluczyku, ASO albo dobry warsztat, lub kolega zlodziej ;)

Gość koza na rozstajach
wserwisie mi nie dorobią ?????szok

Gość ekati
ja bym się zastanowiła, czy nie zgłosić dom ubezpieczyciela.. jak płacisz ac i ukradną ci auto to żądają 2 kompletów oryginalnych kluczyków...

Gość sdadsadsa
zrobią Ci w serwisie... Nie słuchaj bzdur. Ja tak miałam. Mało tego, do klucza przypisane były cyfry, któych też nie miałam. Serwis wszedł na historię mojego samochodu, ściągnął dane i po 2 godzinach miałam nowy klucz. Jeżeli to nowszy samochód to może się zdarzyć, że klucz dorobiony u ślusarza nie zadziała..

W takim serwisie u zenka za rogiem nie ma szans. Chyba ze ominac immo ble ble, ale nie bedziemy uczyc krasc :D.

sdadsadsa nie odzywaj sie jak nie masz bladego pojecia, wiesz co to jest RFID ???... tylko ASO

Gość marrylucy
Już raz zgubiłam klucze - a to przez własne roztrzepanie, jak człowiek jest zabiegany to czasem nie myśli, a koszty są kolosalne, dlatego też teraz skorzystałam z usługi mysafety bezpieczne klucze - otrzymuje breloczek z identyfikatorem i instrukcje dla znalazcy, wszelkie koszty dostarczenia kluczy ponosi mysafety i wypłaca znalazcy nagrodę! uczciwy znalazca zostaje wynagrodzony a ja szczęśliwa, że odzyskuje klucze :) i o ile niższe koszty :p

Gość gość
pyt dlaczegoo masz jeden kluczyk ? dorabiaja kluczyk, jasne takim kluczykiem otworzysz drzwi w sensie otworzysz wkladajac kluczyk :) i nic wiecej nie odpalisz auta centarlnie nie zamkniesz sa fachowcy co ten maly feler tez potrafia naprawic ale nie serwis tam nie potrafia nic

Gość gość
nie wiem, gdzie dorobić ale miałam kiedyś podobną sytuację - kluczyki zgubiłam i nie mogłam dostać się do auta ;/ awaryjnie otwierali mi samochód tutaj - http://www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl mąż z nimi rozmawiał, może spróbować u nich taką kwestię załatwić (moje kluczyki się znalazły)

Gość gość
Dorabianiem kluczy miedzy innymi do aut zajmuje sie www.cezarszczecin.pl. Pomagali mojemu bratu w tych sprawach, dlatego ci ich polecam.

Gość gość
zgłoś się do www.cartech.auto.pl oni zajmują się dorabianiem wszystkich typów kluczy to może ci pomogą

Gość gość

Są firmy, które zajmują się dorabianiem kluczy do samochodów. Jeżeli mieszkacie w pobliżu Poznania i rozglądacie się za taką firmą to polecam wam skontaktować się z dorabianiekluczysuchylas.pl Na nich można w pełni polegać.