Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moi drodzy co za...

lipna sprawa.

Polecane posty

Gość Moi drodzy co za...

Napisze krótko: Bylam malolata, zakochalam sie w 1 chlopaku. No ale jak to dzieciaki milosci platoniczne i nic nam nie wyszlo.Mimo to przyjaznimy sie do dzis, poznalam jego rodzicow. Mimo upływu 10 lat mam rewelacyjny kontakt z jego matka.Z nim sporadyczny za to. On ma kobiete ja jestem zwiazana z mezczyzna.Oboje jestesmy zadowoleni z zwiazkow. Problem tkwi w tym, ze jego matka bardzo mnie lubi i nie ukrywa ze jestem jej wymarzona kobieta na synowa ale pogodzila sie ze bedzie inna.Mimo to mnie lubi bardzo a ta synowa stara sie ale jest jak jest( tej narzeczonej widze ze nie zalezy, wiec to tez jej zasluga bo tesciowa bedzie miala odjazd). Czesto sie spotykamy, odwiedza moja rodzine my jej. Z tego co wiem to ta jej prawdziwa przyszla synowa dzieki temu za mna nie przepada mimo zem nie nie zna(no nie dziwie sie z 1 strony) Niedługo wesele na ktorym spotkamy sie wszyscy razem. Jak mam sie zachowywac?

naturalnie, mi by pochlebiało to, ze niedoszła teściowa mnie lubi, ale tylko tyle, facet wybrał inną więc zachowuj się jak koleżanka. Rozmawiaj z jego matka, z nim, z jego żoną, ale nie prowokuj, miej na uwadze swojego mężczyznę. Przecież jesteście tylko znajomymi, więc jak masz sie inaczej zachowywać?:)

Gość Moi drodzy co za...
chodzi mi o to, że ja kocham swojego faceta nie chodzi mi tu o zwiazek a raczej o partnerke mojego kolegi. Jego matka bardzo mnie lubi, bardziej niz przyszla synowa( fakt pochlebiające). Ja nigdy nie robilam nic by obrzydzic jej przyszla synowa wrecz przeciwnie, staram sie jej pomoc ja zrozumiec. ale jak kiedys rozmawialam z kumplem to powiedzial mi ze ta jego piekna przez to mnie nie lubi. Bo tesciowa przyszla ciagle gada ...a bo Iza to czy Iza tamto. I ciągle jest ta Iza! Ja staram sie byc dla wszystkim mila takze dla kumpla, ale ostatnio on mnie zlewa. Nie odpisuje na sms, a pisze raz na pol roku:( Głupio mi bedzie na tym slubie:( Mylse ze on ma do mnie tez zal, ze jego matka woli mnie od jego ukochanej i ma zal ze wogole jestem obecna w ich rodzinie:/ Przeciez ja tego nie robie na sile, co ja poradze, że tak sie polubilam z jego mama. Mam z tego zrezygnowac?? On mi nie powiedzial tego wprost ale tak sie nad tym zastanawiam:(

Gość Moi drodzy co za...
up

Gość Moi drodzy co za...

Gość ws
a musisz isc na to wesele? czyje to wesele?

Gość Moi drodzy co za...
Moje bardzo dobrego znajomego- no wypada isc, nie moge zrezygnowac:/ Wtedy okaze slabosc etc. Ale głupio mi spojrzec na ta dziewczyne wiedzac ze mnie nie trwai a znajac zycie usiadziemy jeszcze obok siebie.:/