Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monciulka25

CHCĘ SCHUDNĄĆ DO KWIETNIA 2009

Polecane posty

Czesc monciulka! Dawno cie tu nie bylo, a dziewczyny sie tez cos za bardzo nie odzywaja...Moje gratulacje, 5 kg to naprawde duzo i kosztuje sporo wysilku. Tak trzymaj! Ja chce zrzucic tak z 5 kg po tej ciazy, tylko ze musze bardzo uwazac zeby dzidziusiowi nie zaszkodzic, bo karmie piersia.

Gość monciulka25
czesc dziewczyny...nikogo tutaj nie ma????? no i stalo sie udalo mi sie zjechac ponizej 90ciu;-) to moj sukces,walcz edalej ;-)

Ja jestem czasem, ale niestety znikne na miesiac...dopiero wtedy bede miala dostep do internetu, bo do Polski wracam kochane!!! Dzidzius jest dla mnie bardzo dobry, budzi sie tylko raz w nocy na jedzonko i potem zaraz zasypia:)

Odswiezam topik, bo ciekawa jestem co tam u was slychac i jak idzie odchudzania. Moj maly ma juz 5 miesiecy, a ja wrocilam do swojej starej wagi. Po porodzie wazylam 59 kilo, a dzis rano waga pokazala 51.5, wiec to koniec mojej walki o ladna figure. Mam nadzieje, ze ktoras z was sie odezwie...

Gość monalisa23.
Witam . Zaglada tu ktoś jeszcze?:P Odchudzam się zNowu leci już trzeci tyzien mojego pilnowania się. Niesttey do kweitnia nie udalo mi sie schudnąc, widocznie mialam wtedy zbyt słabą motywacje. teraz idzie mi lepiej. Dwa tygodnie temu waxzylam azzzz 99,3 kg, a teraz mam 94,3 kg. Wiec jakis sukces jest;-) zacz4elam tez cwqiczyc na steprze i robic brzuszki;-)

Gość reni33333
witaj pozwolisz że się dołącze do odchudzania

Gość monalisa23.
Moje dzisiejsze menu;-) śniadanko- jajecznica z cebulką, pomidorem i szynką II śniadanko jogurt naturalny Obiad zapiekanka z papryki, pieczarek i chudego sera Kolacja dwa ogorki kiszone, pomidor, kawal;ek mozarelli Do tego baaaarzdo duzo wody mineralnej niegazowanej oraz 30 minut steperku i 101 brzuszków na Abrokecie

Gość monalisa23.
Reni3333 zapraszam;-) Opowiedz cos o sobie;)

Gość reni33333
nie pracuje obecnie ,wychowuje dziecko ,waże 70 kilo ,jeszcze rok temu ważyłam 63 ,właśnie ogłądam zdjęcia z przed roku ,różnica kolosalna ,a wzrostu mam 160

Gość reni33333
szukam koleżanek z którymi mogłabym pogadac na gg ,takiej od serca,bo mam bardzo mało znajomych