Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewalakakas

MINETKA

Polecane posty

Gość ewalakakas

ja jestem w stanie zrobic facetowi przyjemnosc ustami. Ale jesli chodzi o minetke mam watpliwosci. nie wiem dlaczego, ale nie chce zeby to robil. Ja jesli nie chce nie musze smakowac jego spermy, a on chcac nie chcac zlizuje ze mnie moje wydzieliny. Nie chce zeby musial miec to w sutach. W y jakie macie zdanie na ten tamet? a faceci co czuja gdy liza? obrzydzenie?? czy im to nie przeszkadza moj facet nie robil nigdy nikomu wiec nie moge zapytac jego

Gość ewalakakas
W USTACH NIE SUTACH PRZEPRASZAM.

Gość zakręcony_leszek
To jest najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić. Lepsze od seksu:) a najlepiej to smakuje jak moge to zrobić jak żona zaraz przyjdzie po pracy...jak się przebiera:P zawsze o tym myśle...jak by tak żonka mnie pokusiła wchodząc na mnie i objeła mnie, rozschylając nogi mówiła ...pieść mnie tu:) aj te fantazje ale i tak jest fajnie Pozdrawiam

Gość zakręcony_leszek
ale wieczorkiem jak się wypluska też jest przyjemnie:)

u ciebie występuje odraza do genitalii spowodowana wychowaniem prawdopodobnie ktoś z domowników obrzydzał ci dotykanie się cipki jak byłaś dzieckiem jako że jest tam brudno stąd takie masz przekonanie .

Gość Dyskretniak
ewalakakas- mi sięwydaje że w minetce niema nic złego :) mężczyźni bardzo to lubią..