Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO MY KOBIETY

KOBIETY ZAZDROSNYCH MĘŻCZYZN!!!!są tu takie?

Polecane posty

Gość wedfrghtjk
jest tu taki topik o przemocy pscyhiczne, to coopisujecie nia jest...dla tcy, które jeszcze moga uciekać...

Gość smuuuuteczek
Wbrew pozorom moje małżeństwo było udane,mąż był naprawdę super facetem.Knowania mojej koleżanki oparte na wiedzy o tej jedynej przeklętej wadzie doprowadziły do tego,że zdradził mnie żeby wyrównać rachunki,szkoda,że wcześniej nie pogadał ze mną....ja zostałam po mistrzowsku wrobiona w jakiś wydumany romans z kolegą z pracy.A dalej to już poooleciało.Teraz on błaga,przeprasza ale ja już nie mogę tak dalej.Kocham go i to się nigdy nie zmieni ale potrzebny mi teraz spokój.Nie mogłabym mu już ufać po tym co mi zrobił.a bez zaufania związek nie ma sensu:(

No i ja się dołączam, też mam faceta zazdrośnika, ale sama też jestem zazdrosna więc go rozumiem :)

Gość szczęsliwa30
mój też, czasami aż przegina, przy ludziach awantur nie robi, ale jak wracamy do nieraz jest ostro,obcy facet nie może patrzeć na mnie dłużej niz kilka sekund, bo robi sie podejrzany, broń Boże zatańczyc 2x z ty samym gościem np. na weselu bo go wyprowadzi... ale kupa śmiechu przy tym jest nieraz :)

Heh mój też nie lubi jak faceci się oglądają, ale to nie do mnie ma pretensje, tylko mówi "co ten typ sie tak jopi??" i mu pośle nienawistne spojrzenie :D u mnie większym problemem jest, ze nie pozwalał mi nosić dekoltów :o ale walcze, no bo co to w ogóle ma być... i już troche normalnieje powoli, na szczęście :)

Gość syjs
dziewczyny polecam Wam ksiązkę Grocholi "Trzepot skrzydeł". Jest to ksiązka, w której opisany jest własnie mechanizm działania związków, gdzie mężczyzna jest chorobliwie zazdrosny.Przeczytałam ją jedym tchem, spłakałam się strasznie bo przed oczami miałam swój były nieudany związek. Przeczytajacie, pochłoniecie ją w jeden wieczór:)

Gość szczęsliwa30
dekolty, mini i króciutkie spodenki tak, ale jeśli idzie razem ze mną, sama w żadnym wypadku, :)

Gość tak samo tak samo
Ja tez moge sie ubrac w mini,dekolty,spodenki itp itd jesli idę z Nim. Inaczej nie da rady;) I tak w ogóle to bez Niego bym nawet tak nie chciala chodzic ubrana;)