Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitna laguna

Czy ten kolor pasuje dla chlopca???

Polecane posty

Gość blekitna laguna

Kupilismy lozeczko turystyczne dla syna. Niestety nie bylo zadnego wyboru w kolorach a zalezalo mi akurat na takim z pozytywka,przewijakiem,regulowanej wysokosci materacyka.Niestety byl tylko ten kolor.Dlugo sie zastanawialismy az w koncu go kupilismy. Powiedzielismy sobie ze bedziemy wmawiac sobie ze to nie roz tylko fiolet. No ale jakby nie patrzec sama nazwa mowi za siebie "Girl". Dobralismy do niego posciel blekitno-bezowa bardzo ladna z kroliczkiem na przodzie.Przescieradelko bedzie niebieskie. Dziewczyny czy ten kolor pasuje rowniez dla chlopca???

Gość Zupkowa mama małej zosi
Może fotka?

Gość poinformuj ale
ale jakis link czy cos, zeby mozna było ocenic kolor?

Gość Zupkowa mama małej zosi
niestety nie działa,a moze że wklejony...?

Gość polopirynaaa
mysle ze w dzisiejszych czasach juz nie ma czegos takie ze dla chlopca niebieski dla dziewczynki rozowy chociaz przyznam ze bardziej pasowlao by to dla dziewczynki ale dla chlopca tez moze byc.a nie bylo innyc kolorow?

Gość Luunaa
no bardziej dla dziewczynki niz dla chlopca

Gość lkjhhikkklkl
dziecku obojętne jest jaki to będzie kolor, ważne, żeby było wygodne

Gość uuuupppp
Kurcze, przecież takiemu dziecku jest wszystko jedna jaki kolor ma jego łóżeczko :) Moim zdaniem kolor łóżeczka nie powinien mieć żadnego znaczenia :) U nas było tak, że kupiliśmy dla córci niebieski wózek i było ok :)

Gość lkjhhikkklkl
poza tym w niektorych rejonach polski jest dla chlopca rozowy a dla dziewczynki niebieski (Matka Boska miala niebieska szate, a Jezusa otulaa w różowa chuste)

Gość jakby nie patrzac
to kolor dla dziewczynki. trzeba bylo sie wstrzymac z zakupem na alegro co rusz sa jakies nowosci

Gość blekitna laguna
No wlasnie nie bylo innych kolorow

Gość blue-true
oczywiscie ze tak- pasuje. myślisz że małemu to bedzie sprawiało jakąkolwiek różnice? To dorosli napedzaja te machine dziewczecych i chlopiecych zabawek... a dziecko uczy sie takich rol spolecznych z podziałem na płec ok 4 roku zycia... ostatnio byla u nas szwagika z 2-letnia córką... Mała bawiła sie samochodami mojego1,5 rocznego chłopca a on jej kucykami pony... i chyba takie kucyki mu kupie, taka frajde mu to sprawiło

Gość sa teraz
teraz są tez inne kolory

Gość blekitna laguna
My nie kupilismy go na allegro,zreszta nie mamy takiej mozliwosci. Mieszkamy za granica i kupilismy go w sklepie.Chcialam tez wczesniej obejrzec jak wyglada i z jakiego materialu wykonany.Chociaz na allegro jest wiekszy wybor to fakt. No coz,synek bedzie musial sie przyzwyczaic do kolorku.Najwyzej mu powiemy ze mial byc dziewczynka :D :D :D

Gość sa teraz
dziecku kolor jest obojętny. cieszcie się z funkcjonalnego łóżeczka i nie zadręczaj się kolorem! :)

Gość blekitna laguna
Dzieki dziewczyny. Juz myslalam ze beda komentarze typu "zwariowalas,takie lozeczko dla dziewczynki,chora jestes" itd itp

Gość awe1
A jakie znaczenie ma kolor? zupełnie się nie przejmuj .Pozdrawiam :)

Gość agatannnnn
a podobno to właśnie kiedys rózowy był dla chłopców a niebieski dla dziewczynek, ja tak kiedys słyszałam.....

Super Kolor :) Moim zdaniem neutralny - pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. Różowy jest dużooo delikatniejszy i JAŚNIEJSZY Jeśli chodzi o mnie to ja kupiłam typowo różowy wózek i łóżeczko. Kilka ubranek różowych, bo miała być dziewczynka, a urodził się chłopak :D i dajemy radę... ubranka dokupiłam... mnóstwo niebieskich i w ten sposób nadrabiamy i co? :D jest super... :D