Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

travelis

prawdopodobienstwo zajscia w ciaze...

Polecane posty

hej! biore tabletki yasminelle,....i chodzi o to ze w czasie ostatniego okresu kochalam sie ze swoim clhopakiem bez prezerwatywy /wiem ze to glupie,bo niby tabletki zabezpieczaja,ale jakos nadal sie boje i nie moge przelamac mimo ze biore juz dosc dlugo/ trzy razy... niby mialam okres,wiec nic nie grozi,ale dodam ze wczesniej chorowalam gdyz mialam zapalenie przewodow moczowych i bralam antybiotyki i leki przeciwbolowe,a takze mialam biegunki /sorki za dokladny opis/ a teraz tez czesto chodze do lazienki /ale to nie biegunka tylko tak normalnie nie wiem czemu ok 5 razy/.... i chodzi o to ze mam straszny apetyt,ze cialge bym jadla zeby kwasne i nieslodkie ogolnie jedzonko,w ogole nie mam czasu na slodycz,ektore uwielbiam....poza tym czuje ze tyje /wiem ze to glupie,ale nawet znajomi sie smieja ze jestem w ciazy bo mam strasznie wystajacy brzuch a zawsze mialam idealnie plaski/... i tak sie boje ze przypadkiem moglam \'przesolic\' i zajsc w ciaze...albo po prostu mam juz na tym punkcie obsesje...

biorac tabletki nie trzeba jeszcze uzywac prezerwatywy ale majac biegunki i biorac tabletki nalezy sie doatkowo zabezpieczac bo isnieje parwdopodobienstwo, ze lek do konca sie nie wchlonie wiec zrob sobie test

Gość wg mnie to obsesja tzw
ciaza urojna gdy organizm mysli o ciazy to ma sie wszystkie jej syndromy, zrob test albo idz do lekarza jesli sie tak boisz... ale raczej w 100% nie jestes w ciazy...

wiem ze nie trzeba,ale juz raz myslalam ze jestem bo nie mialam 3,5miesiaca okresu wiec teraz strasznie panikuje...poczekamtydzien od okresu i byle to byl moj wymysl,bo rozstalam sie z chlopakiem wiec byloby nie za dobrze na chwile obecna