Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rryzaaa

rudowlose

Polecane posty

Gość rryzaaa

powiedzcie mi co macie do rudowłosych kobiet? dlaczego faceci az tak sie nas boja?

Gość gfdgdgdgdfgd
hmmm...cos w tym jest, ze mezczyzny nie lubia rudych - poznałam kiedys mojego brata z naprawde sliczna ruda dziewczyną, potem sie go pytam 'sliczna, prawda?' a on 'yyy, no nie bardzo, bo przeciez RUDA' sama zawsze chciałam sie przefarbowac na rudo, uwielbiam takie włosy...ale boje sie, bo: - mam naturalny, złoty blond kolor włosow - faceci nie lubia rudych kobiet:O

taki stereotyp jest ze jak ruda to i piegowata i okularnica ja szczerze tez nie znam ai jednej ladnej rudej dziewczyny

Gość rryzaaa
no własnie ale sa piekne rude kobiety i to o wiele ładniejsze od blondyn i brunetek (nikomu nie ublizajac oczywiascie) co jest w rudych ? przeciez nie kolor włosów decyduje o ogólnym wygladzie a co sadzicie gdy jest połoczona oliwkowa odcen skóry rude ciemno rude włosy i zywo zielone oczy> i gdy to jest naturalne? to jest brzydkie? bo ma rudy kolor? nie rozumiem naprawde:(

jest bardzo duzo ładnych rudych kobiet, mi sie np bardzo podobaja rude włosy bo po pierwsze nie sa oklepane po drugie maja swoj blask i piekny ciepły kolor piegi tez dodawaja uroku takim dziewczyna :)

Gość joozio
ja lubie rude :))

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm..............
to rude moze byc piekne?? :O gdzie????????? tu???????? [robi wielkie oczy]

Gość DGE
Ja pierdole robisz kobieto problem jakby była to sprawa bez wyjscia..... Rodzaji i odcieni farb jest 100 tysięcy ..........

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm..............
no tak tylko pewnie to jakas farbnieta jest................. ciemny rudy jeszcze ujdzie ale taki jasny jakby sie glowa paliła.. bleeeeeeeeee

Gość gdgds
mi sie rude podobaja, ale nie w połaczeniu z zielonymi oczami (których bez obrazy ogólnie nie lubie) i piegami... chociaz mi i tak najbardziej ciemne blondynki

Gość hahahahahaha..
ta ta :D:D tak jak faceci niby nie lubią małych tzytzków:D:D:D:D rudowłose sa na obsztrzale

Gość hahahahahaha..
obstrzale*:P

Gość aassffsa
A mi rude okrutnie się podobają i żałuję że w moim mieście jest tak mało dziewczyn o tym kolorze włoauw, a tym brdziej jak mają jeszcze zielone oczy. Rude są piękne!!!!!

Gość lucas28
Rudowlose???hmm nie ma nic piekniejszego niz ognistowlosa kobieta z zielonymi oczetami:)moje absolutne marzenie.buzki dla 'rudych' kobiet

Gość HHAH delikatet raritet GHAH
Farbowane brunetki, szatynki czy mieszane blondynki już się facetom znudziły!

Gość czy ona ladna?
nie lubie rudych bab maja najczesciej piegi ktore mnie jakos obrzydzaja bardzo jasna porcelanowa cere lubie jasna ale taka brzoskwiniowa bardzo podobaja mi sie blondynki

Gość Julie London
Oj rudy, rudy :D jak mi sie marzy ten kolorek to sobie nie wyobrazacie :P najlepiej taki: http://i.pinger.pl/pgr486/4ba292880021cf5d4ccae2fc/a.jpg Teraz jestem brunetka, mam na wlosach 9 cm odrosty a na dole czarna farbe :O czekam tylko az włosy odrosna i zetne i mazne na ten piekny kolorek u gory :D mam jasna cere, zielone oczy i malinowe usta :P mysle ze bedzie pasowal ;)

Gość Kantełeee
ma fajne rude włosy:classic_cool:

Rude są piękne ;] Faceci się boją? Co to za faceci? Pozdrawiam rudzielce ;]

Gość Julie London
jak zrobilas dupe w stopce?

Gość rude laski
to wredne zawistne i fałszywe zdziry

Gość jarek4657
bo rude jest wredne

Gość matacz ,,,...
ruda , w dodatku piegowata i juz po mnie !! po prostu nie mogę oczu oderwac od takiej , coś pieknego ...

Gość miszekkkk
bo rude kobiety zazwyczaj sa brzydke nie mówie ze wszystkie ale 90 % zadko sie zdaza ze ktoras jest ladna przewaznie maja za duzo piegow jasną skore rude brwi i rzesy i to jest ladne ?? moim zdaniem najładniejsze są brunetki ciemne rzęsy brwi i oliwkowa skora

Gość miszekkkk
znam tylko jedną w miare ladną rudą dziewczyne ale w jej naturalnych wlosach nie ladnie farbuje sie na ciemno