Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamarra-x

spoznia mi sie okres ale nie czuje mdlosci i innych objawow

Polecane posty

Gość tamarra-x

czy jest mozliwa ciaza czy to jednak tylko spoznienie?

Objawy ciąży nie pojawiaja sie od razu, a wymioty to gdzieś pod koniec 2 na pocz. 3 miesiąca.zrób test to będziesz wiedzieć.

Gość psotka oleczka
zwykłe spoznienie , objawów ciazowych nie ma tak szybko , a okres moze spozniac sie z wielu przyczyn , stres , o czymś myślisz i sie przejmujesz , albo brałas jakies moze leki , albo poprostu samoistnie ci sie spoznia

Gość tamarra-x
Spoznia mi sie tydzien. Ostatnio mialam raczej regularne nawet co do dnia. Od czasu do czasu czuje sie tak jakby mial mi zaraz nadejsc a potem to mija. cieszylabym sie jakby sie okazalo, ze to baby:))

Gość psotka oleczka
hmmm niewiem , a nie pomyslałaz o tym by dla wałsanej pewnosci zrobic test ciazowy???? juz wyjdzie wiarygodny

Gość tamarra-x
Myslalam, ale troszke sie boje no i kiedys zdarzyly mi sie falszywe alarmy dlatego teraz pomyslalam by zaczekac tym bardziej, ze szgolnych objawow oprocz braku okresu i objawow takich jak na okres (bol piersi i podbrzusza) nie mam. Od paru miesiecy mam cykle bardzo regularne i teraz pierwszy raz tak sie zdarzylo ze tyle mi sie spoznia mimo objawow po ktorych wydawaloby sie, ze powinnam miec juz zaraz.

Gość psotka oleczka
a jesli moge zapytac , staracie sie o dzidziusia? czy zabezpieczasz sie podczas sexu? jezeli niechcesz robic testu ciazowego , to zrób badanie z krwi beta hcg , jest 100% pewne jak w banku , około 24 zł.

Gość tamarra-x
Tak, generalnie staramy sie o dzidziusia choc w tym cyklu w dniach plodnych mielismy tylko dwa stosunki (tak wyszlo z przyczym niezaleznych od nas).

Gość psotka oleczka
w takim razie ja proponuje idz do laboratorium jutro rano i zrób badanie beta hcg , naprawde jest w 100% pewne i odrazu wzkaże który to tydzien i wskaże pozniom hormonu na dane tygodnie

Gość tamarra-x
dzieki, chyba tak zrobie:))

Gość psotka oleczka
pozdrawiam i trzymam kciuki zeby była dzidzia :)

Gość ojojojojjj
narzeczona mojego brata jest w 7tyg co potwierdziła beta i lekarz a niema żadnych objawów - niemdli, nieboli - czuje się super - a dzidzia jest - zrób test

Witam jestem nowa mogę się dołaczyć? mi tez się spóznia okres od 2 dni a razem z mężem stralismy się o dzidziusia

tylko, ze ja mam takie wrażenie ze bede zaraz miała okres, ale nie mam no i nie chcę mieć!ale mam za to napuchnięte piersi! aha, ale robiłam test 2 tygodnie po stosunku (ale pod wieczór )i wyszedł negatywnie, ale teraz okres mi się spóżnia więc jeszcze rano zrobie!mam nadzieję, że będą 2 kreseczki))))

Gość a ja wam powiem____
ja mialam takie samo wrazenie, ze okres nadejdzie, nawet przez tydzien wkladke nosilam, bo myslalam, ze @ przyjdzie, ale nie przyszla :D tamarax, jesli ci sie okres spoznia, to test juz ci wyjdzie