Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa30

NOWA NA CAFE I.......... JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość szczęsliwa30

Jestem nowa na kafe i przeraza mnie to co ludzie piszą. Mnóstwo tematów o kochankach, zdradach, topików małolatów nie czytam, bo mnie nie interesują. Jak można zdradzać kogoś komu się ślubowało miłość, wierność i uczciwość. Zdaje sobie sprawę z tego,że czasami uczucie przygasa i wtedy zamiast coś z tym zrobić najlepiej znaleźć sobie "kogoś na boku". Średnio co 3 osoba umawia się na seks z ex.Jak koniec to koniec.Trochę godności. Dla mnie to niepojęte. Jestem mężatka z prawie 10 letnim stażem i nawet przez myśl by mi nie przeszło zdradzić swojego faceta. Owszem tez ma swoje wady, ale kto ich nie ma. Małżeństwo trzeba pielęgnować. Może jestem szczęściarą bo generalnie mam super faceta, super mi się układa w życiu, ale nad wszystkim trzeba pracować.A ludzie idą na łatwiznę, mąż/żona trochę zaniedba pod tym czy innym względem jest już kochanek/ka. Masarka co tu dzieje.

Gość bbonifacy
Kafeteria już nie jedną osobę zdołowała.

Gość Philip71
Życie! ;-)

>> Jak można zdradzać kogoś komu się ślubowało miłość, wierność i uczciwość W stresie człowiek różne głupoty wygaduje :o Potem przytomnieje, uderza sie w czoło i sam do siebie mówi - kurde, co ja naobiecywałem, bądźmy poważni, to nie w moim stylu :classic_cool:

no niestety takie wlasnie jest zycie a ludzie w nim zupelnie niedoskonali, nic na to nie poradzisz, trzymaj sie swoich zasad, dbaj o malzenstwo i pomagaj innym w miare mozliwosci

Gość to przeczytaj temat
faktycznie nowa musi byc

Gość mysl kobieto
ja tu siedze jakies 4 lata ,ale dopiero od niedawna zaczelam czytać "zycie uczuciowe" i tez jestem w szoku ,wygląda na yo ze nikomu nie można ufać ,a faceta to najlepiej trzymać na smyczy i to bardzo krótkiej bo labo sam pojdzie zdradzi albo spotka jakąś była dziewczyny albo Bóg wie co jeszcze.......

Ej, spox, to głównie gówniarze piszą, co "przypadkowo" zaglądają do komórek i portfeli, co ogólnie przypadkowo szukają dziury w całym. A zdrada jest nierozłącznym epizodem dla ludzkiego gatunku. Mnie osobiście bardziej boli fakt nie tego, że ludzie zdradzają, ale tego, że zbyt łatwo się usprawiedliwiają banałami i zbyt szybko uspokajają swoje sumienie tezami "że to było w przypływie emocji, że nie panowałam/em nad sobą" i takie tam brednie. Tak jakby wszystko co złe było niezawionione i poza naszą kontrolą, więc nie możemy być za to karani.

"ja tu siedze jakies 4 lata ,ale dopiero od niedawna zaczelam czytać "zycie uczuciowe" i tez jestem w szoku" a na erotycznym byłaś? Tam to dopiero są jazdy :)

Gość szczęsliwa30
właśnie się tu rozglądam :)

Gość mysl kobieto
na erotycznym kiedyś siedziałam tak dla śmiechu , na uczuciowym szukałam porady ,jak sie naczytałam to zaczełam obserwować mojego faceta bo to az dziwne ze mnie nie zdradza(chyba);)

a ja jestem tu od dłuższego czasu i jakoś nigdy mi do głowy nie przyszło, ze mnie mój facet zdradza :) - ależ odmienne doświadczenia, no :D

Gość mysl kobieto
haha muszę wrocić na erotyczny ,anóż czegoś nowego się dowiem i zaskoczę mojego faceta,zamaist podejrzewać go o zdrady :D

"Zdradza zdradza, na pewno zdradza, a jak nie zdradza to zdradzi, oni wszystcy tacy są, buuuuuu...." albo "Ja o moim też tak myślałam, bo kwiaty przynosiła i wogóle, a później się dowiedziałam, że ma dziecko i żonę" Dla kobiet przekonanych, że trfają w zsolidnych związkach odradzam wizytę tutaj. Tym, które w związkach jeszcze nie są- też odradzam wizytę tutaj, jeśłi jeszcze kiedykolwiek chcą być szczęśliwe z facetem.

Gość szczęsliwa30
dokładnie jak piszesz, byłam trochę na erotyku -można sie uśmiać

Dla mnie szokiem było posty niektórych kobiet... Nie wiedzialam że tyle babek jest takimi wrednymi sukami. Same kochanki prawie, żal ogólnie.

Gość mysl kobieto
własnie tez zauważyłam duzo kochanek tutaj... kobiety potrafia być perfidne ... albo często pojawiaja si e topiki w stylu " jak uwieść zajętego faceta" strach się bać;)

"własnie tez zauważyłam duzo kochanek tutaj..." jest ich dokładnie tyle samo, ile wokół Ciebie w realnym zyciu. Tyle tylko, że Ty o tym nie wiesz :)

Gość szczęsliwa30
a facetów co zdradza zony tez tu nie brakuje,rozwalił nie temat -jestem żonaty a kocham moja kochankę

Gość mysl kobieto
zycie:) mam nadziej ę ze nas to nie spotka.pozdrawiam