Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz..........

Do kobiet, czy podobają Wam się czasem inne kobiety?

Polecane posty

Gość Mateusz..........

Jestem facetem, ale zastanawiam się czy kobietom podobają się czasem inne kobiety? Nie chodzi mi tutaj o wygląd (może też, ale to przy okazji), bardziej o sposób bycia, zachowanie, styl, wypowiadanie się itp. Pytanie dotyczy kobiet, które są w 100% hetero. Ja jestem w 100% hetero, ale zauważyłem, że czasem podoba mi się zachowanie i styl innych facetów. Pomimo, że jestem szczęśliwym człowiekiem i na nic nie narzekam, to jednak łapie się na myśleniu "ale on jest zajebisty" albo "chciałbym być taki jak on". I tu nawet nie chodzi o super przystojniaków w stylu C.Ronaldo czy tam Deppa. Chodzi mi głównie o zwyczajnych ludzi, którzy często są moimi kolegami, ale posiadają pewne cechy, które chciałbym mieć, a ich nie mam. Zauważyłem, że podświadomie chciałbym przebywać z takimi osobami... I pytanie brzmi: czy kobiety mają podobnie w stosunku do innych kobiet? I czy uważają, że to jest w jakims stopniu homoseksualizm? Ja mam 3 takie osoby (1 publiczna i 2 kolegów) co do których myślę właśnie w ten sposób, że to jakiś wzór/ideał/fajny gość i gdybym nie był soba to fajnie by było mieć cechy tej osoby...

Gość rumcaska
Jasne ze czasem widze babke i mysle ale ona fajna, a jak moj chlopak jest obok to czasem i mu mowie patrza jakie ona ma sliczne oczy albo zgrabne nogi. Nie masz co sie przejmowac ;)

Gość rumcaska
Mialam kiedys kumpele od ktroej tak bilo seksapilem ze niedosc ze faceci padali jak muchu to nawet ja zaczelam ja podziwiac i nie widzialam ze jest np falszywa, dopiero jak sie przestalam z nia kumplowac to spojrzalam na nia inaczej...