Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

23 letni zazdrosnik

pytanie moja EX o seks z bylymi

Polecane posty

Mam takie nietypowe pytanie, moja EX miala przedemna 3 facetow. Gdy na poczatku gdy po jakims czasie znajomosci lezelismy w lozku i mielismy przejsc do rzeczy spytalem czy juz sie kochala. Poprostu chcialem wiedziec czy jest dziewica, odwrocila sie, poplakala i powiedziala ze nie. Po rozmowie powiedzialem ze to mi nie przeszkadza i juz kochalismy sie normlanie bez gumek bo brala tabletki. I teraz tak wtedy mi powiedziala ze byl raz z tym 2 w kolejnosci i nigdy nie rozmawialismy juz na ten temat. Mnie bardzo dziwilo ze z 3 w kolejce nic niebylo a ze z 1 tylko raz...jak sie rozstalismy chcialem szczerze zapytac, zeby wiedziec czy nie zlapalem jakiegos \"bonusa\" zapewniala ze tylko raz i w gumce...po jej roznych klamstwach nie chce mi sie w to wierzyc..a jakis zcas temu sie dowiedzialem i nie od niej ze jednak bylo cos z tym przedemna, ona uparcie twierdzi ze nie i zebym przestal wypytywac i gzrebac w jej przeszlosci...ale mi tylko zalazey namoim zdrowiu, niehccilabym kogos czyms zarazic, poniekad tez chodzi mi o jej wiernosc jak byllismy razem... Dobrze zrobilem pytaacna poczatku czy na koncu czy zle? Czy porpstu szcerze pogadac z jej bylymi bo powiedzmy ze ich znam? nie wiem co robic...

Gość zombizooo
nic nie rozumiem z tego co napisales...

Gość gh7u6576
czyzbys poznal ja na dyskotece? :classic_cool:

Gość malutka22222
Polecam terapie jakąś bo chyba masz coś z głową nie tak skoro chcesz gadać z jej byłymi

Gość ty sobie lepiej
zrob badania, a nie bedziesz z jej bylymi gadal

sprostowanie moze naprawde zamotalem... chodzi mi o to ze wydaje mi sie ze moja byla niebyla ze mna szcera w tej kwesti, juz niewazne kto i ile razy tylko czy bylo w gumce, bo boje sie o swoje zdrowie i boje sie ze mogla nie powiedziec calej prawdy..bo miala takie tendencje a skads wiem ze nie powiedziala mi prawdy i w tym momencie tylko byly moglby potwierdzic...

Gość malutka22222
No to zrób badania, w czym problem?

Gość malutka22222
zazdrośnik żyjemy w XXI wieku więc zamiast pocztą pantoflową wypytywać się i wygłuiać przebadaj sie człowieku jak cie to tak gnębi

Gość Marta S.
W tej sytuacji to tylko lekarz moze ci potwierdzic lub zaprzeczyc, ze cos zlapales. A jak byly twojej bylej powie ci ze sam nie jest pewien, bo mial kilka lasek, to co? Zaczniesz biegac po jego bylych dziewczynach? To juz jest troche niepowazne.

Gość zaufaj mi
daj dzeiwczynie spokoj,nie jetsescie razem i tyle.... idz na badaniai koniec...

Gość Marta S.
Powiem Ci tyle: ty juz lepiej daj sobie z nia spokoj. Jak ci jedna d--- dala, to i druga znajdziesz. Tylko, ze po twoich postach widze, ze predzej czy pozniej to zaglaszczesz dziewczyne na smierc.

no lekarz jedyne wyjscie...ale jezeli cos wyjdzie to sie zawiode na niej... oby nie :] jak juz wspomnialem ufalem, ale gdy po naszym koncu zaczely wychodzic na jaw jej klmastwa zaczalem watpic czy mi powiedziala prawde napisalbym odrazu skad wiem ze ukrywa cos ale jak ona to przeczyta to zle sie to moze skonczyc dla tej "zyczliwej osoby"

Gość malutka22222
To ty wierzysz "życzliwym osobom" hehe no nie wierze ze facet co ma 23 lata może byc tak naiwny:P

Gość Marta S.
A tak poza tym, to co ci teraz zalezy, czy ci klamala czy nie i czy sie na niej zawiedziesz. Czy ty myslisz, ze ona ma zamiar utrzymywac z toba jakas forme przyjazni czy co? Ja cie strasznie przepraszam, ale jak ja zerwalam ze swoim bylym w takich okolicznosciach podobnych do twoich, to raczej nie chcialam sie z nim widywac, a juz to co on sobie o mnie myslal to mi zupelnie wisialo.

Gość Marta S.
Dobra Kochani, ja juz musze leciec. Prosze naprostujcie chlopaka, bo on jeszcze chyba nie rozumie, ze laska do niego nie wroci i tylko sie nad soba uzala. Zazdrosnik ty juz przestan dolowac i szukac nowych problemow, ze powiedziala ci ze mozesz bez gumki to jej ufales itd. Antykoncepcja to nie tylko odpowiedzialnosc kobiet, wiec jakbys chcial, to bys i uzyl.

Marta S. masz racje nic mi to nieda, co do odzywania sie, wiem z ebedzie chcial bo kiedys byla rozmowa na ten temat i widze jak sie odzywa z bylymi ktoryy ja zostawili albo zostawili dla janlepszej kolezanki...moze nie odrazu sie odzywala ale po czasie

Gość malutka22222
zazdrośnik zapomnij o niej, idź się przebadaj dla własnego świętego spokoju i tyle, ja tu żadnego problemu nie widze, no chyba że coś jeszcze do niej czujesz

spoko pojde, tylko w razie W bede zalowal ze z 1miloscia zjebalem sobie reszte zyci tfu tfu... a czy cos czuje sam nieiwem, po tych roznych klamstwach czuje ze bedzie szybciej przestac o niej myslec...

Gość malutka22222
Myślę że niczym się nie zaraziłeś, więcej zaufania do dziewczyny i nie świruj tak:) w końcu nie tylko Twoja dziewczyna miała partnerów przed Tobą i inni faceci jakoś nie dość że żyją to jeszcze z tymi dziewczynami:)

Gość ale ciołek z ciebie
jak ci zalezy TYLKO na zdrowiu to zrób badania idioto

a teraz nieiwem czy to madre pytanie.... isc czy nie isc? lepiej wiedziec zeby nie skrzywdzic nikogo czy nie wiedziec zeby nie zyc z ta swiadomoscia? a gdyby cos jednak bylo powiedziec bylej delikatnie o tym zeby tez komus zycia nie popsula bo z tego co wiem nigdy sie nie badala, ja tez nie bo nie bylo potrzeby?

Gość malutka22222
Jeżeli masz się zadręczać to idź, jeśli jest to ci jednak do szczęścia niepotrzebne to nie idź- proste. A co do tego czy mówić komuś potem to tak, ale tylko jej, wtedy z nią powinieneś porozmawiać

Gość ale ciołek z ciebie
koles dziwny jestes...tak sie o swoje zdrowie zamartwiasz i masz watpliwosci czy isc czy nie isc...23 lata a jak dzieciak

dobra koniec tamtu ide na badanie i juz, wole wiedziec wczesniej i zapobiegac i uwazac w zyciu...a ona niech sie martwi o siebie sama... coc napewno nic niema tylko sie schizuje niepotzrebnie :] KONIEC