Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soc.zuzanna

Prośba o pomoc

Polecane posty

Gość soc.zuzanna

Jestem studentką socjologii Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu. Potrzebuję wsparcia dla realizowanego przeze mnie projektu badawczego - chcę spróbować pokazać, w jaki sposób najbliższe i dalsze otoczenie Kobiet myślących o dokonaniu aborcji wpływa na to, że podejmują One tę decyzję - lub na to, że tego nie robią. Mam także nadzieję dowiedzieć się, kto ma na tę decyzję największy wpływ. Planuję przeprowadzić anonimowe badanie, dotyczące powyższych kwestii – chciałabym porozmawiać z Kobietami, które przed taką decyzją stanęły, niezależnie od tego, w jaki sposób ją rozstrzygnęły. W zależności od zgody Osób zainteresowanych badaniem (i od możliwości technicznych) chciałabym, by były to albo rozmowy on-line przez komunikatory internetowe, albo telefoniczne, albo osobiste – oczywiście z zachowaniem poufności uzyskiwanych danych. Proszę o pomoc. Zgłoszenia można kierować na adres e-mail: decyzje.badanie@gmail.com. Można pod nim także uzyskać dodatkowe informacje, dotyczące badania, jak również wgląd w referencje z Instytutu Socjologii mojego Uniwersytetu. Zuzanna Kopidurska

Gość pogadam tu na forum
..

Gość soc.zuzanna
Dziękuję bardzo za chęć pomocy. Wolałabym jednak rozmawiać mniej publicznie i w czasie rzeczywistym - twarzą w twarz, telefonicznie lub przez komunikator głosowy (ewentualnie przez komunikator tekstowy). Czy problemem jest kwestia anonimowości?

Gość soc.zuzanna
Moja prośba jest nadal aktualna. Kobiety, które rozważały aborcję i albo mają ją za sobą, albo odrzuciły ten pomysł, a które chciałyby wziąć udział w badaniu, mogą mi pomóc zgłaszając się mailowo pod adres decyzje.badanie@gmail.com . Jednocześnie jeszcze raz bardzo dziękuję Paniom, które już na mój apel na różne sposoby odpowiedziały – od okazania życzliwości przez podzielenie się poglądami po udział w badaniu.