Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie jakies

Znacie jakieś sprawdzone agencje pracy za granicą?

Polecane posty

Gość znacie jakies

Podajcie linka jeśli możecie

Gość znacie jakies
up

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja pierdole. najlepsza agencja-to twoja wlasna zaradnosc, niezaleznosc, i przede wszystkim NIESUSTAJACY WYSILEK , w szukaniu nowych mozliwosci.Kazda agencja cie wyrucha...no ale jak lubisz-twoj wybor.

Gość 222222
ja pracowałam dla agencji przez 2 lata i mnie nikt nie wyruchał poprostu tam gdzie mnie wyslano docenili moja prace i szef nie pozwolil nigdy zeby agencja nas oszukiwała wystarczylo tylko ze nie zaplacili mi za jedna godzine to afere mieli murowana a nie powiem próbowali wielokrotnie zawsze do nich dzwonilam i jesli to nie pomoglo bo zawsze mieli tam swoje fanaberie to za 5 min dostawali fax z biura od szefa i w 5 min mialam sprawe wyjaśnioną!

Gość rimbi rimbi
polecam grafton oraz w irlandii polnocnej riada recruitment, zreszta, to nie ma znaczenia, agencje sa rozne, nie tylko sieciowe. praca dla agencji nie rozni sie niczym od pracy bezposrednio dla firmy, bo to firma placi agencji za pracownika, a nie pracownik dla agencji za to ze ona mu te prace "zalatwia". jesli pojdziesz do agencji i ustalisz stawke za godzine dajmy na to 6.20 to dostaniesz 6.20 minus podatek i insurance, bez zadnych tam potracen dodatkowych "przez agencje". ludzie opowiadaja takie bzdury ale to chyba tacy co nie znaja angielskiego i nie rozumieja tego co maja na payslipie albo ci co rzeczywiscie trafili na oszustow a nie na prawdziwa agencje. agencja to pewna praca, zawsze pieniadze na czas, wyplacone pieniadze za ewentualnie niewykorzystane holidaysy, na koniec p45 jesli konczysz u nich prace.wszytsko

Gość mysiapysia
podnoszę temat

Gość mysiapysia
up up

Gość alllkaa
Takich stronek nie znam,ale jesli mielibyście problemy z przetłumaczeniem CV na język angielski goraco polecam z wlasnego doświadczenia ta strone www.kariera.pl/cv