Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znajde lub nie ma

Nie znajde chyba kiecki

Polecane posty

Gość nie znajde lub nie ma

nie znajde lub chyba nie ma czegos jak ta jedyna sukienka nie ma tej jedynej takiej naj naj oglądam stronki to jest setka kiecek ktore mi sie jednakowo podobaja i setka ktore wogle mi sie nie podobają, chodze po salonach to akurat te co widze na manekinach potrafie powiedziec ktore mi sie podobają a ktore nie ale nie bylo takiej sukienki ktorą bym zobaczyla i pomyslala to jest ta wlasnie w niej chce wziąść ślub czasem mysle ze dwa tygodnie przed slubem pojde do salonu i z tych kiecek co bedzie wybiore jedną i tyle hmmmm sama niewiem :(:(:(:(:(:(:( jestem zalamana tym ze zadna sukienka nie wyzwala we mnie takich wspanialych emocji, ze nie ma takiej sukienki ktorą była by własnie tą sukienką a ślub juz w kwietniu:(

Gość polecam co innego
ooo kochana! znam ten ból. mam dokładnie to samo, a w zasadzie miałam, bo w końcu musiałam się zdecydować. mierzyłam ich wiele i jakoś nic mnie nie powalało, ale w końcu jedna mi się spodobała bardziej niż inne i ją zamówiłam. moja rada - dużo przymierzaj i wybierz fason który najlepiej wygląda na twojej figurze, nic mądrzejszego nie wymyślimy :)

ale napewno masz w glowie obraz sukni jak chcialays zeby wygladala. czy jednoczesciowa z gorsetem kroj klasyczny , czy taka bez kola przylegajaca bardziej , czy bardziej czy mniej zdobiona?

Gość wika389475
ja mialam farta bo przy trzeciej juz wiedzialam ze to ta:Pszukaj przymierzaj badz cierpliwa na bank znajdziesz ta jedyna

a ja miałam szczęście bo poszłam od razu mierzyć tą która mi się spodobała prawie 1,5 r wcześniej - przy okazji ślubu kumpeli i wyglądała bosko - dalej nie szukałam :) uffff

Gość wika389475
no to fakt trzeba miec albo upatrzona ale poprosu farta.ja mialam farta bo poszlam w ciemno i trafilam. ale wspolczuje tym co musza sie nabiegac.kumpela moja juz ponad miesiac przymierza i przymierza i ciagle marudzi.

ja chyba pójdę w dżinsach bo NIC mi się nie podoba, a do tego odstraszają mnie paskudnie niemiłe babska pracujące w salonach..