Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PABLO3101

Pytanie tylko i wyłącznie do kobiet !!!!!!!!

Polecane posty

Gość ninaaaaaa
mam 22 lata i jestem dziewicą, teraz po długiej przerwie poznałam fajnego chłoppaka, pokochałam i boję się jak to będzie, jak bedzie chciał ze mną pójść do łózka- czy może mnie porzucić odtrącić albo wyśmiać???

Gość .......lady.
ej, wygladasz napawrde b. dobrze i sympatycznie kobieyty cenia dobrych kochankow taka jest prawda ... burdel moze ci pomoc w otworzeniu sie na seks obys tylko nie stal sie tam czestym gosciem i dbaj zebys sie czyms nie zarazil/ pewnsoc siebie jest b wazna i stanowczosc z nie ciapowatosc w lozku powiem ci cos co madrzy faceci juz wiedza: kobiety lubia dobre rzniecie

dajcie spokoj..ludzie sa rozni maja rozna wrazliwosc i do kazdego trzeba podejsc indywidualnie.. nie wazne dlaczego jest prawiczkiem lepiej mu doradzcie co dalej... moim zdaniem wiecej wiary w siebie !!! :)) kobiety lubia pewnych siebie mezczyzn... i jedno ci podpowiem nigdy w zyciu nie pytaj sie kobiety czy cos mozesz... czy mozesz jej dotkac tam czy tam... proboj a patrz jaka reakcja jak sie wstydzi lub broni to sie wycofuj jak pozwala to mozesz dalej cos probowac...

aniulka1234 Ale ja nie mam zamiaru czekać z tym do ślubu tylko w wieku 17 lat to ja byłem za bardzo nieśmiały żeby poderwać jakąś dziewczynie I tak się ciągnęło. Az w wieku 23 poznałem jedną ale byłem trochę zaskoczony jak po 2 miesiącach chciała uprawiać seks ale nie rozmawialiśmy o tym tylko tak wyszło jednej nocy a niemiałem wtedy zabezpieczenia a trochę byłoby głupio wpaść za pierwszym razem NIE??? No wiadomo jak to za pierwszym razem niewiadomo jak do tego się zabrać do tego nie mogłem rozgryźć czy ona chce czy nie bo jej zachowanie było trochę dziwne jak dla mnie wtedy a drugiej szansy mi nie dała bo mnie zostawiła po tym zdar

marteczka25 ja zawsze jak podchodziłem do dziewczyny to z założeniem żeby było coś więcej coś z myślą o związku a nie tylko żeby ją przelecieć, jakośtak nie umiałem jak koledzy jak się da to pobzykam się z nią dopóki nie znajdę nowej która mi się spodoba, a taki to ma powodzenie. Mi niezależny na samym seksie jak pewnie wszyscy myślą żeby to tylko mieć za sobą zrobię raz i co dalej tak samo jak przed . Najbardziej to brakuje mi te go co pisz partnera do przytulania i całowania a przede wszystkim do kochania. No ale hormony też trochę meczą i ciekawość jak to jest obudzić się u boku kobiety? Cytuję nigdy w życiu nie pytaj Sie kobiety czy cos możesz nigdy tak nie pytałem tylko bałem się coś zrobić żeby nie pomyślała ze chodzi mi tylko o seks albo jakieś macanko zawsze mi zależało na nich ale nigdy jeśli już jakaś dała mi szansę długo się nie spotykaliśmy. Ja chyba cieszyłbym się jak by trafiła by się taka która przejęłaby inicjatywę przynajmniej na wstępie i jak bym wiedział ze mogę to niemiałbym oporów. Tak było z moją była to ona się przytuliła i zrobiła zbliżenie do pocałunku bo tak to kto wie czy wogule bym się całował do tej pory, a potem już nie miałem takich porów z nią!! Dzięki ze nie krytykujesz z góry tylko próbujesz zrozumieć i doradzić coś i nadal jesteś samotna??

Gość Podnoszetemat
podnosze

A mnie się wydaje, że za długo trwa to czekanie. Na wszystko jest odpowiedni czas. Myślę, że w wieku 26 facet jest już bardzo przyzwyczajony do onanizmu. Miałam już takie doświadczenie. Facet miał 23 lata. Nie miałam pojęcia, że jest prawiczkiem - sprawiał wrażenie raczej doświadczonego. Dopiero potem okazało się, że było inaczej. Nie byłam tą jedyną - raczej nadarzającą się okazją. Spotykaliśmy się przez pewien czas, ale on zawsze miał z czymś kłopot. Moja rada jest taka: wykorzystaj okazję. Jest sporo kobiet, które pociąga bycie nauczycielką... na pewno znajdziesz taką.

Gość modelkaelka
Hej :) Ja mialam prawiczka... ale sama tez bylam dziewicą :) W sumie to nie znal sie na niczym, ale ja tez nie dlatego bylo fajnie ;)... Poszukaj moze dziewicy to bedzie wasz pierwszy wspolny raz :) Jesli pojdziesz na dz***** to nie mow o tym swojej przyszlej dziewczynie... Taka moja rada :) A mozesz isc zeby nabrac doswiadczenia... jednak seks bez uczucia to nie to samo co z uczuciem mmmm :P

Gość modelkaelka
aha i jeszcze jedno - kiedy kobieta sie do Ciebie usmiecha i patrzy Ci w oczy i jestescie sami to mozesz ja pocalowac :P jesli Ci na to pozwoli to jest ok :P Potem trzeba brnac dalej, oczywiscie nei na pierwszej randce... jesli pzowoli Ci na wiecej iwiecej to nie przestawaj :P ona tego cche :P i nie martw sie - jesli kobieta czegos nei bedzie chciala to Ci o tym powie

iiyok to nie jest tak ze czekałe bo chciałem do ślubu tylko nie miałem okazji poza jedną co ja mam poradzić że niema szczęścia do kobiet i nie potrafie poderwać na coś dłuższego a co mowa na sam seks.

Gość aniulka 1234
Wy wszyscy potraficie tylko pierdolić, a jak przychodzi co do czego to żaden się nie weźmie do roboty i nie zada sobie nawet trochę trudu żeby chociaż zamoczyć. Ta tendencja mnie po prostu przeraża.

I jeszcze jedno mieszkam na wsi i w tym wieku już prawie wszyscy się zparowali w okolicy a te co zostały to mnie niechcą!!!:-(

aniulka bardzo jestam ciekaw co masz na mysli wziąć sie do roboty??Ja nigdy nie potrafiłem brać się za laskę na pierwszym spotkaniu bośtrach że mnie oleje przez to nie będzie i co poradze że mi wiele nawet nie dało szansy?????

Gość kasia9117
hmm... według mnie szukając dziewczyny nie powinieneś w ogole myslec o tym ze jestes prawiczkiem, poniewaz według mnie teraz to jest ta barierą w poznaniu kogoś, boisz się, moze podswiadomie, ze np Cie wyśmieje... a jesli szukasz Tej jedynej to chyba w swoich dobrych cechach powinna mies takze to ze jest jej to obojetne czy jestes doswiadczony czy nie, powinno sie liczyc uczucie a nie sam seks dla przyjemności, takich facetów jest malo więc jeśli kogoś znajdziesz to ona powinna na kolanach dziękować, przeciesz bedziesz wtedy tylko jej ;D

kasia9117 Ja dopiero od 2 miesięcy myśle o tym ze jestem prawiczkiem do tej pory o tym nie myślałem. Ale teraz zaczynam się bać tego pierwszego razu.JA zawsze myślałem że kobieta to doceni że dla nie uprawiałem seksu z byle kim zresztą nie miałem śmiałości nawet. Myślałem że ta pożądność się podoba że facet nie pcha się do jej ciała że chodzi mu o coś więcej niż tylko seks. Jakoś nie potrafie odzielić seksu ode uczuć a może mam pecha i tyle??

Gość kasia9117
hmmm... jesli znajdziesz ta jedyną to ona to doceni, ja uważam ze na siłe też nie nalezy szukać, a moze jakis portal randkowy?? podobno dziala, chociaz nigdy nie próbowałam :) chociaz nie jestem dobra osoba do dawania rad, mam 17 lat ;/ jednak uważam ze każdy kiedyś znajdzie swoją polowke:) ja ciagle czekam :)

Mam konto na sympatji myślałem że coś pomoże ale jak się mieszka na wsi i wogule odwiedzają konto ale beż odezwy. Mówisz ze doceni pisałem z jedną i ona powiedziała że wysłała by mnie do dobrego burdelu żebym zdobył doświadczenie bo ona niaechciała by się ze mną męczyć na początku.Ja też czekałem i sama widzisz. Mnie to martwi że teraz nikt nie szuka żwiązku na poważnie tylko poto żeby sie zabawić.

Gość ha hahahaha ahaha
ktos juz napisal, moze z niedoświadczoną, wtedy obydwoje będziecie się uczyc więc pewnie będzie przyjemnie ;D

Gość kasia9117
ale ja mowie że doceni ale ta właściwa :) którą juz dlugo będziesz znał, w której bedziesz sie kochał ze wzajemnoscią, czy na początku waszej znajomosci ona musi o tym wiedziec? nie chodzi o oklamywanie, ale najpierw zdobadż jej serce jesli zdobędziesz i dowie sie ze nie jestes doswiadczony to chyba Cie nie opusci, inaczej okazalaby sie szmata, a takiej Ci chyba nie potrzeba ;) kobietą w tych sprawach jest chyba łatwiej, faceci, tak mi sie wydaje i taka mam nadzieje :P, szukają cnotki na stale, do kochania, do slubu

Ja cały czas szukam tej jedynej miłości nigdy nie podchodziłem do laski z założeniem innym niż coś poważnego. Teraz jak tu znaleść dziewice w tym wieku raczej nie możlwe a już napewno nie w mojej okolicy bo jak juą pisałem większość zajęta a poniżej 19 raczej nie szukam.A pozatym to zeszło by nam się z tym dobry kawał czasu jak oboje tacy nieśmiali byśmy byli.

Gość kasia9117
moze by zeszło troche czasu, ale czas ten byłby spędzony pewnie w miłej :) atmosferze, bnyło by przyjemnie tak powoli, delikatnie poznawac siebie na wzajem, z pewna niesmialoscia, po drugie juz troche czekasz więc tekst "A pozatym to zeszło by nam się z tym dobry kawał czasu..." troche zalatuje hipokryzja ;p a moze ty masz za wysokie wymagania?? i nie widzisz dziewczyny która się w ciebie kocha?? a ze ze wsii, kiedys rzeczywiscie tak było ze zazwyczaj pary laczyły sie w wsiach, swojskie :P ale teraz juz tak nie jest, jest duzo par ktore mieszkają troche dalej niz tylko w obrebie swojej miejscowości, moze tam trzeba poszukać?? :)

Szukałem w promieniu 50 ka jak chłopak jest nieśmiały i nie wygadany to ciężko bo która się takim zainteresuje ???Po co żeby tak siedzieć w milczeniu z nim. Co do wymagń niewiem czy to są wygurówane poprostu musi mi się podobać zresztą chyba nigdy nie zaszłem dalej do nie dawały nawetpoznać charakteru swego.

Gość kinley
ja mam 20 lat prawie 2 metry wzrostu i szczerze powiem ze troszke sie niepokoje od czasu jak zdradzilem moja teraz juz byla dziewczyna (zdrada tez byla dziwna bo dziewczyna kazala mi wyjsc z siebie i lizac bo podobno nic nieczula i sie ciagle smiala! ale slyszalem ze niektore tak maja... a jeszcze wstawieni bylismy ;/ ) a moja ex najpierw cos docinala z usmiechami i ciagle mnie namawiala na depilacje ale ja nic niepodejrzewalem ;( a juz wtedy pewnie wiedziala ze ja puscilem kantem i nic nie powiedziala tylko najnormalniej w swiecie poszlismy z jej kolezankami do aqua parku i tam ze mna zerwala w troszke hooojowy sposob... bo ukradla mi majtki na dzikiej rzece i powiedziala ze jak niepokaze im wszystkim ogolonego robaczka to pujdzie z nimi do szatni (moimi majtkami oczywiscie) wiec sie wyszedlem z wody i opuscilem rece... a one tak mnie wysmialy ze: PRZEPRASZAM ZA WULGARNOSC; CO TO JEST, ZE TAKIEGO MINI FIUTA JESZCZE NIEWIDZIALA, NO I ZE TERAZ WSZYSCY ZOBACZA MOJ MALUTKI SEKRECIK ZE TRZEBA GO WSZYSTKIM POKAZAC!!! I ZE UDAWALA!!!! I ZE MNIE WOGULE NIECZULA... i nieoddaly mi majtek i przez cale aqua uciekalem nagolasa a ludzie szydzili ;/ wiem ze woda pomniejsza ale i bez wody z tego co tu przeczytalem to mam troszke mniej i ona mnie ciagle namawiala na depilacje ale ja nic niepodejrzewalem ;( myslicie ze mowila powaznie?? czy moze tylko w zlosci?? jakie sa normy wiecie??

pablo, jak dla mnie jestes wielki! Moj tez byl prawiczkiem i przezylam z nim cudowne chwile bedac swiadoma tego, ze to ja jestem ta pierwsza. Nie samowite uczucie... I nie sluchaj glupot, ze powinienes to zrobic, bo wiek... Wiek nie jest tutaj wazny... Licza sie wartosci jakie wyznajesz! Choc ciezko Ci bedzie znalesc dziewice w podobnym wieku co Ty, ale naprawde, warto zachowac to dla tej jedynej, moze troche bardziej doswiadczonej. Ja to docenilam!

Gość kasia9117
niektóre dziewczyny lubią takich troche nie wygadanych, a po za tym wydaje sie ze jak już się zapoznacie nie będziesz mial trudności z rozmową :) a tak jak napisala dyskretna kochanka twoja dziewczyna NAPEWNO doceni to ze bedzie twoja pierwszą, a co ona na to gdyby dowiedziala sie (nie wazne jak, przypadki po ludziach chodza) ze straciłes cnote w burdelu lub z jakąs laską poznaną na dyskotece?? nie jestes moze doswiadczony ale bardzo dojrzały, sa dziewczyny które na takich czekaj, jednak w teraz znalezienie takiego chyba graniczy z cudem :) ale - pojawil się :) w ogole nie mozesz dac do zrozumienia swojej dziewczynie ze masz z tym jakis problem, wtedy pomysli ze bardzo chciales ale inne cie nie chcialy wiec rzeczywiscie musisz miec jakis problem, inaczej bedzie myslec jesli powiesz ze czekasz z tym na ta własciwą(takl jak nam tutaj napisales), oddasz jej wszystko albo ze czekasz do slubu :)