Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PABLO3101

Pytanie tylko i wyłącznie do kobiet !!!!!!!!

Polecane posty

Gość jak dla mnie
"mówiłam" hmmmmmmmm a może Ty to wcale nie Pablo? Może jakaś dziewczyna? Tak czy tak zbyt poważne plany na wstępie często odstraszają, czasem to się wyczówa, nawet jeśli wprost tego nie powiesz. Ale to dobrze, że traktujesz dziewczyny serio.

Gość Zochna123123123
Nie przepraszaj! Gadam z Pablo na gg i jest bardzo wartościowym człowiekiem :)

Gość jak dla mnie
Też myślę że jest fajny :)

Wież lub nie ale jestem facetem.Co ztego że ja traktuje poważnie i nie widze sęsu w spotykaniu jak ktoś nie wiąże z tym dalszej przyszłośći>Jak mnie nie traktują poważnie.

Gość jak dla mnie
Więc musiała to być literówka. Nic złego w tym, że traktujesz kogoś poważnie. Wręcz przeciwnie, to dobrze o Tobie świadczy, tylko czasem może trochę spłoszyć (kiedy dziewczyna jeszcze dobrze Cię nie zna)

Tylko że w dzisiejszym świecie gdzie większoś jest w stanie uprawiać seks bez uczuć to trudniej znaleś taką osbę jak wygrać w totka.

Gość jak dla mnie
Zatem jesteś jak ta wygrana :) podejrzewam, że szczęśliwy związek to nawet więcej radości niż skreślenie szóstki, tylko że wygrać na loterii to zwykle kwestia szczęścia a związek z drugim człowiekiem to nie tylko szczęśliwy traf ale i mądry wybór i dużo pracy. Jeśli szukasz poważnej dziewczyny, niewiem czy znajdziesz ją wśród częstych bywalczyń dyskotek.

Sęk w tym że ja nie umiem podejść w innym miejscu do dziewczyny jak na imprezie??

Gość jak dla mnie
Ale dziewczyny nie są takie złe żeby się ich bać. Możesz powiedzieć cokolwiek niezobowiązującego. Nawet jeśli nie skończy się podrywem miło porozmawiasz. ale w ogóle najlepiej poznać kogoś przez znajomych, już na wstępie coś o takiej dziewczynie wiesz, więc wiesz o czym z nią rozmawiać

Ale przecież nie podejde do laski i nie zapytam cześć jak masz na imie pogadamy i jeszcze ciekawe o czym??

Gość kasia9117
czemu nie :) niektóre na to czekaja :) napisałam na maila :) czekam na odp :**